Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 5 juli 2013

Hjullastare, bakning, discopremiär med bakslag och dotter på vift.

Småtrollen fick följa med sin pappa på ett jobb i förmiddags.

På med mekoverallerna och in i servicebilen!

De tycker att det är så roligt att få vara med Labbe på sådana här jobb. Massa spännande maskiner och roliga människor att prata med.

Att man dessutom får göra massa kul, lite annorlunda saker gör ju det hela bara ännu bättre!

Jobbet var i Härryda, så jag åkte och hämtade dem efter ett tag. Kan bli lite påfrestande för alla parter om de är med för länge.

Vi åkte hem och bakade bröd i stället. Så nu är frysen fylld av brödkakor.

Efter lunch kom Ludvig till mig och mumlande stammade fram att hans kompisar skulle gå på Partille Cup-discot på Svenska Mässan på kvällen och om han städade ordentligt, damsög och torkade golven så kanske han kunde få följa med dem? Jamen visst, bara du är hemma med bussen som kommer vid elva så är det ok.

Oj, vilken fart det blev på honom! Så snabbt har golven aldrig blivit rena förut! Och som han fixade med kläder och hår sedan! Man skulle ju kunna tro att han aldrig hade varit på disco innan. Och det har han heller aldrig. Det har aldrig varit aktuellt för hans del innan men nu var han tydligen väldigt redo. Det skickades bilder fram och tillbaka mellan kompisarna, så de matchade varandra, två kilo vax masserades in i de bruna lockarna innan han var nöjd. Då kommer Molly, stannar upp och bara tittar på sin storebror och utbrister, mamma, han är ju jättefin! Då blev Ludvig riktigt nöjd, det vill jag lova!

Linnea har övergett oss för den här gången. Hon hade ett arbetspass på Lagergrens i kväll, så hon tog bussen upp på eftermiddagen. Det har varit himla skönt att ha henne hemma här några dagar och det tror jag hon har tyckt också men hon saknar gänget där uppe och jag tror att hon tyckte att det var gott att komma upp igen.

Småtrollen har lagt sig och Labbe blev sugen på något gott men kunde inte riktigt bestämma sig för vad han ville ha...

Nu fick jag precis sms från Ludvig. Han sitter på bussen på väg hem. Tyvärr fick de inte komma in på discot, det var bara för deltagare i Partille Cup, så de gick på Liseberg istället och började planera för Gothia Cup-discot om några veckor istället!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...