Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 26 maj 2013

Marbella, dag 6, städ, bad och Benalmadena.

Efter frukost satte vi fart och packade och städade. Det var ganska snabbt avklarat, så det blev lite tid över för ett sista poolbesök.

I dag var det väldigt skönt i poolen, tror att det blir toppen nästa vecka. Då när vi är hemma i Sverige igen...

Molly ville inte åka hem, hon vill flytta hit! Theo håller med henne helt och fullt, de är såå avundsjuka på Alicia och William som bor här hela tiden!

Det hjälper inte att vi försöker förklara för dem att om vi bodde här så skulle vi ändå jobba och de skulle ändå behöva gå i skolan. Fast, det är klart, vi skulle ju ha bra väder när vi var lediga. På somrarna i alla fall.

Efter en lunch bestående av rester från gårdagen, så åkte vi mot flygplatsen. Vi tog inte autovian, utan åkte utmed kusten. I Benalmadena svängde vi upp på Carril del Sirocco, där farfar bodde de allra sista åren. Fönstrena längst upp till vänster var hans och Auds. Utanför porten stannade ambulansen den där natten i januari 2007. Vi bodde i huset nedanför och såg...

Så många minnen man har från de här trakterna.

Vi är ganska trötta just nu och åkte direkt till flygplatsen, även om det är några timmar kvar till planet går. Tur att vi har fulladdade iPods, surfplattor och DS! Hur gjorde föräldrar förr innan allt detta fans. Eh, det vet jag ju egentligen men man förtränger visst. Jag har ju åkt ned till farfar själv med mina tre stora när de var små utan tillstymmelse till elektroniska leksaker. Ritblock, kritor, böcker och småleksaker kommer man också långt med.

Nu ska vi fortsätta vänta en stund till, innan det är daga för oss att bege oss till Helsingfors!

1 kommentar:

  1. Jag håller med barnen! Vi flyttar dit :-) Jag har bott halv livet i Spanien och längtar tills den dagen jag kan flytta tillbaka :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...