Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 1 juni 2013

Ljuva, svenska sommar!

Ömsom sol, ömsom regn. Typisk svensk sommar.

Jag har tvättat i dag men inte vågat hänga upp tvätten utomhus, för mörka moln har lurat bakom grannens hus hela dagen. Med facit i hand så hade nog all tvätt hunnit torka, för det var först på eftermiddagen som det kom en rejäl skur och åska och sedan klarnade det upp igen. Inne i Göteborg har det regnat riktigt ordentligt i dag, med översvämningar, både på vägar och i källare som följd.

Det blev grillat till middag i dag. Tyvärr hann inte Labbe hem till maten, han har haft fullt upp hela dagen med både jourjobb och fix på verkstan. Han ringde nyss och ska snart komma hem. Äntligen!

Theo och Molly har varit ute och lekt precis hela dagen. Även när det ösregnade, "sådär mamma, nu behöver jag inte duscha ikväll, jag har redan gjort det" säger Theo när han kommer in för att byta sina dyblöta shorts. Molly hade ett uppdämt prata-med-mamma-behov när hon väl kom in, för orden flödade i en aldrig sinande ström ur den där söta lilla munnen. Det var nästan så jag fick be henne att andas ibland. Detta med punkt och ny mening är inget som Molly beblandar sig med när hon pratar. Nu har hon precis somnat, mitt i en mening om hur hon ska krama Lisebergskaninerna nästa gång vi kommer dit...

2 kommentarer:

 1. Här vandrade de mörka molnen på eftermiddagen, & vi hörde åskan på håll men varesig regn eller åska hittade hit :-)
  Här blev det oxå grillat :-)

  ha en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hihi, lilla Molly :-) Vad ljus hon har blivit i håret! Härligt solblekt :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...