Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 25 maj 2013

Marbella, dag 5, finbesök och Gyllene Måsen.

Denna dagen har jag sett fram emot länge! I dag har vi haft besök av en av mina allra äldsta och bästa vänner! Mirja med familj, som numera bor i Fuengirola, var här och åt lunch och badade. Jag och Mirja lärde känna varandra 1979, när vi flyttade in i samma nybyggda radhuslänga, hon i ena änden och jag i den andra. Vi blev snabbt oskiljaktiga och har till och med firat jul tillsammans. Våra grannar fick vackert stå ut med att vi körde häcklöpning över tomterna mellan våra hus och att gå på alla våra shower, som vi dessutom tog betalt för. Tänk vad tråkigt Glimmervägen i Mariestad hade varit utan oss! Vi gick i samma klass i gymnasiet och festade oss igenom studenten tillsammans. Efter gymnasiet flyttade vi till Göteborg för att plugga båda två men valde där helt olika inriktningar och hade under åren kontakt lite från och till.

Nu bor de, som sagt i Fuengirola, vilket inte är alls långt från Benalmadena där farfar bodde. Dessutom bor Astrid, Mirjas mamma (och även min biologifröken på högstadiet!) i Ulebergshamn, mellan Bovall och Hunnebo!

Efter en lunch bestående av Spaghetti och köttfärssås, enligt barnens önskemål, ett glas Cava och en massa prat och skratt,

gick vi alla ut till poolen och fortsatte prata och skratta. Lite sol och bad hann vi också med. Våra barn hade jättekul tillsammans. Theo och William smet in efter en stund för att spela lite Minecraft, båda killarnas favoritspel.

Vi andra gick också in efter en stund, kaffe och jordgubbar med grädde och diverse puddingar väntade. Och ännu mer prat och skratt! Efter ett tag var det tyvärr dags att säga hej då för den här gången. Sorgligt! Det är på tok för långt och på tok för dyrt att träffas så ofta som vi helst hade gjort!

Vi orkade inte laga middag hemma ikväll, så vi slog på stort och besökte Gyllene Måsen i Puerto Banus! Delikat måltid!

Efter maten tog vi en liten promenad och fick då se fördelen med små bilar...

Hej då, Puerto Banus! I morgon är det pack- och städdag, på kvällen går planet hemåt. Usch vad fort tiden går när man har kul!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...