Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 30 maj 2013

En tuffare Theo.

I dag åkte Casas lågstadie på sin årliga lägerskola på Strömma. Förra året var han jättenervös och ville inte alls åka. Han grät när vi vinkade av honom vid bussen. När han dagen därpå kom hem, var det som en mycket större och mognare pojke. Han hade klarat det! Utan problem!

I år fanns inte tillstymmelse till nervositet, bara förväntan! De hade ju så himla kul där förra året, trots konstant ösregn! I år skiner solen, så det kan ju inte bli annat än toppen!

Han studsade ur sängen i morse, trots att vi fick gå upp en timme tidigare än vanligt. Även Molly skuttade glatt ur sängen. Det var nämligen äntligen dags för henne att bli firad på Casa idag. Hon blev ju sjuk när hon egentligen skulle blivit firad och sedan var vi bortresta förra veckan.

När man blir firad på Casa så bjuder man på glass och så får man gå runt solen. Det är ett tänt ljus som ska föreställa solen och så går barnet runt detta lila många varv som det fyller år samtidigt som någon av personalen läser en kort berättelse om barnet som föräldrarna har skrivit. Sedan får barnet en fin födelsedagsgris med namn och datum på.

Theo har tre stycken och nu har Molly börjat med sin samling.

När vi kom hem från skolan i dag var Molly lite ledsen eftersom Theo var borta. Vilken tur då att det låg ett brev till henne i brevlådan! Det var från Adam som hade ritat en fin Hello Kittyteckning till henne! Hon blev så lycklig!

I går var det avslutning på tennisen. Det verkar ju vara en livsfarlig sport! Theo fick en boll rakt på munnen och vips så var han en tand fattigare! Visserligen en jättelös tand men ändå... ;-)

Efteråt mötte vi upp Lisa, Linnea och Ludvig för att fira Anniies student. Jag har nog aldrig sett en lyckligare student, hon studsade fram och fnissade hela tiden!

En släkting till Anniie kom dit med en hundvalp. Molly kidnappade direkt den lilla sötnosen och deklarerade högt och tydligt att när hon blev stor och flyttade hemifrån, så skulle hon minsann skaffa sig en hund!

3 kommentarer:

 1. Så himla mysigt Casa verkar :-)

  SvaraRadera
 2. Klart hon ska skaffa sig en hund :-)

  Kan tänka mig att studentskan var överlycklig :-)


  Vilen trevlig förskola Casa är, drivs den i privat regi?
  Min dotter har gått i friskolan från klass 8 & hela gymnasiet, Fridaskolan & jag har absolut INGET att klaga på, har varit MER än nöjd :-)

  Hoppas Theo får riktigt kul :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att läsa att ungarna får glass på sin födelsedag! Här i Skåne har det blivit sån hysteri om det här med socker så glass är bannlyst från kommunala dagis och de lägre klasserna. Nog för att man kan fira sin födelsedag med ett fruktfat oxå men det är ju faktiskt något visst med glasskalas!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...