Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 31 maj 2013

Särö Västerskog och efterlängtad pojk!

Den här dagen har Molly och jag sett fram emot länge. Förskolans årliga utflykt till Särö Västerskog. Det är extra speciellt för oss alla eftersom detta är ett tillfälle när även föräldrarna får följa med! Årets utflykt var den tredje för Molly, trots att det är hennes första år på Casa. Hon har ju varit med när Theo gick på förskolan. Det var bara Theos första år som hon inte var med, dels var hon bara två veckor och dels ösregnade det. Alla andra år, när vi har varit med så har det varit toppenväder, även om det slogs rekord just i år.

Det var riktigt, riktigt varmt. Varenda unge vältrade sig i det ljumma vattnet och varenda förälder (utom en förutseende pappa) förbannade det faktum att de bara hade tagit med badkläder till barnen. Molly plaskade runt länge och väl, bara avbrutet då och då för att gräva lite i sanden, dricka eller leka med några öronmaneter...

Man måste ta bilen för att komma till Särö Västerskog, så vi försökte samåka så gott det gick. Vi tog med Edith och hennes mamma i vår bil och när vi åkte hem lekte Molly och Edith coolingar och dansade, samtidigt som Ediths mamma fick fota spektaklet. Det är så kul att se Molly "in action" med sina kompisar och att de är så lika till sättet.

När vi kom tillbaka till Casa, så hade lågstadiet kommit tillbaka från lägerskolan på Strömma. Det var ett gäng mycket glada och lyckliga men väldigt trötta ungar som vi mötte på skolan.

De ser ju ut att ha haft himla kul, eller hur!

Nu pågår operation nattning av trollungarna. Det känns så gott att det är helg igen. Det har varit en otroligt intensiv vecka och vi har nog inte riktigt hämtat oss efter flygresan hem. Det får bli en lugn helg utan en massa måsten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...