Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 23 maj 2013

Marbella, dag 3, bad och Puerto Banus.

Molly var snabbare än snabbast när det gällde att komma ut till poolen i morse. Hon tyckte att vi andra tog evigheters evigheter på oss att komma i ordning.

Till sist kom vi i alla fall ut till den svalkande poolen,  som faktiskt var lite varmare i dag. Temperaturen i luften var också varmare idag och den kombinationen gjorde att doppen blev riktigt behagliga.

Efter lunch åkte vi ned till Puerto Banus och kollade in alla häftiga bilar och båtar som finns där. Den mängden pengar som cirkulerar i detta område är ganska ogreppbar. Om man säger som så, att en Ferrari är inte speciellt iögonfallande här, så kanske ni förstår.

Vi passade på att gå till Restaurant Picasso för att äta middag. Hamburgare till småtrollen, pizza till herrarna och en räk- och tonfisksallad till mig. Det var riktigt gott men tyvärr var servicen riktigt dålig. Att så många servitörer kan åstadkomma så lite på så lång tid. Kniven mot strupen, skulle haft något riktigt saftigt att sätta tänderna i. Efterätten valde vi att vänta med...

På jakt efter ett bra ställe att äta efterrätt på, promenerade vi runt lite på måfå. Helt plötsligt vrålar Theo på oss att kolla. Hmm, han kanske kan få tjäna in den här resan åt oss?

På torget förlustade vi oss en stund. Den bilden som är längst upp till vänster, en nästan identisk har vi på Theo från när vi var här i januari 2007.

Vi passade även på att äta efterrätten här. Glass är gott i värmen!

  Innan det var dags att åka hem, fick Theo hoppa en stund. Högt, högt upp for han, min lille pojk!

Nu sover de små trollen, vilar upp sig inför en ny, spännande och varm dag i Spanien!

1 kommentar:

  1. Men vad härligt ni har det :-)
    Njuuuuts det är ni värda :-)
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...