Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 2 april 2013

Två nöjda barn

har vi här! Molly tyckte IKEA var ett fantastiskt ställe!

Inte nog med att det fanns leksaker lite överallt,

även toaletterna var superkul, precis lagom för Molly. Det enda trista med dem var att hon inte upptäckte detta förrän vi strax skulle gå, hon ville ju gå fler gånger!

Efter IKEA-besöket åkte vi till ICA för att fylla på förråden lite och där hittade Molly dessa. De matchar fullständigt vädret vi har just nu, +10 och strålande sol!!

En snabb sväng förbi verkstan, för att krama lite på pappan och sedan var det dags att åka till Sinclairs för att hämta upp vår dansare.

Där hittade vi det här gänget med trötta killar. De har kört stenhårt hela dagen, när vi kom höll de på att dansa merengue. Theo älskade allt, utom discon, det var tydligen bara massa fladder och så skulle man hoppa i split...

Det går åt massor med energi för en sådan dag och Theo var hungrig som en varg när vi kom hem och åt en större portion med ris, kyckling och cocacolasås än vad jag gjorde. I morgon ska de stanna kvar på dansskolan efter alla lektioner och kolla på film och äta pizza, så det blir riktigt sent. Gissar på en lååång sovmorgon för honom på torsdag. Sedan har han sin vanliga danslektion på fredag eftermiddag...

Molly somnade i bilen på vägen hem, så hon är så där jobbigt kvittrig och pratig just nu, vilket är motsatsen till vad jag är, som har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna. Sov nu!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...