Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 26 februari 2013

Jag är ett tekniskt geni!

Jag har ju haft en del bekymmer med min nya mobil, framförallt med att få in bilder i blogginlägg men även i meddelanden och mail. I dag har mina små hjärnceller verkligen visat vad de går för. Jag kom på, faktiskt helt på egen hand, att jag kunde ladda ned den albumtypen som jag har haft innan och som har fungerat bra tillsammans med Blogger Droid och vet ni vad? Det fungerar perfekt! Hon kan allt ibland, tanten!

Tandläkarbesök har stått på agendan för Theo i dag. Jag fick hämta barnen innan mellanmålet för att vi skulle hinna ut till Landvetter,  så barnen fick äta i bilen och så hade vi med tandborste. Besöket gick jättebra,  han gapade så fint och gjorde precis som han blev tillsagd. Han fick även ta röntgenbilder för första gången och jag blev faktiskt lite avundsjuk på de hållarna de har för barn. En liten, mjuk plastgrej som sätts fast på filmen. Jämfört med de görstora, stenhårda grejerna vi vuxna tvingas ha i munnen, som skaver sönder hela svalget och gör att man är farligt nära att göra sig av med senast intagna måltid...
Titta på Skridskor4 på YouTube

Ludvig, Theo och Labbe gav sig av ned till Landvettersjön för lite skridskoåkning. Fast Ludvig åkte inte, han höll i kameran istället och det är ju jag glad för.

Nu har första omgången av Greveholm börjat sändas och barnen satt som klistrade framför TVn, precis som Lisa och Linnea gjorde på 90-talet. Den är så himla bra, den julkalendern, vilket även den nya är.

I morgon blir det till att packa för på torsdag morgon beger vi oss upp mot Stockholm. Där ska vi dock bara mellanlanda en kort sväng, innan vi ger oss vidare ut i världen.

Lite synd att det är just nu vi åker, tycker jag nog att det är. Det är ju Passion för mat på Eriksberg, nu i helgen och det har jag ju alltid gått på. Det är så mysigt att strosa runt där och provsmaka, titta, klämma på och köpa massa godsaker! Förra året gick jag med Marianne men i år får hon gå med Reine istället. Något boendeproblem har de ju inte, ett helt, stort hus för dem själva! Och vi får husvakter på köpet med inkluderad vakthund...

2 kommentarer:

  1. men visst blir man så där löjligt glad när man kommer på nåt och det funkar? :)
    skönt iallafall att du fått ordning på det.

    SvaraRadera
  2. Åh, vart åker ni? Låter härligt att komma ut i världen lite. Kram ♥

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...