Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 27 februari 2013

Då var allt packat och klart!

I morgon bitti ger vi oss av mot Stockholm, där vi möter upp med Labbes kusin, John och Veronica och lilla Isabel. Tillsammans ska vi åka till Tallinn. Det ska bli jättespännande, jag har aldrig varit där förut men jag har hört så mycket positivt om den staden.

Eftersom jag hade glömt datorn hemma i dag, så blev det inte mycket pappersarbete gjort men däremot så är jag nu ännu mer övertygad om att jag faktiskt är ett tekniskt geni. Jag lyckades, helt på egen hand få igång Theos iPod igen, som han hade lyckats spärra efter att ha ändrat sin kod och inte kommit ihåg den och då tryckt fel tre gånger. Tyvärr nollställdes allt och alla hans foton försvann. Spelen kunde jag ladda ned igen men fotona är borta...

Fisksoppa blev det till middag. Lite bröd och aioli till. Supergott! Barnen åt så det stod härliga till och de åt så mycket så de inte orkade några pannkakor efteråt.

Nu är Theo anmäld till sin andra danstävling! Den här gången blir det i Helsingborg, så han och jag åker buss med dansskolan ned dit den 16/3. Theo är enormt taggad inför detta, kul men pirrigt!

Nä, nu ska jag ta och krypa ned under filten i soffan och somna gott till något TV-program...

2 kommentarer:

 1. Åhh.. Så mysigt med Tallin! Har oxå hört mkt bra om det! Mys för mig med!

  KRamen!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt :-)
  Kul att få åka på en semesterresa. Har sett kort från Tallin, det ser så fint ut där... Min morfar var från Estland från en ö som heter Ösel så jag har hört mycket om landet & staden...

  Ha en riktigt fin semester!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...