Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 23 juni 2012

Papperskorgspöke och alkoholfri baksmälla...

Klockan 04.45 väcktes jag av ett ljud som jag, inte för mitt liv kunde komma på vad det var. Dadunkdunk, dadunkdunk, lät det, om och om igen. Jag gick upp och följde ljudet. Det kom från ovanvåningen. På lätt darrande ben, smög jag upp för trappen. Ljuden lät starkare nu. Det kom från badrummet. Kan ju lugnt säga att det var tur att det var ljust vid den här tiden, annars hade jag väckt Labbe och bett honom kolla. Jag öppnade badrumsdörren och får syn på vår papperskorg.

Den står där och roar sig med att helt på egen hand, öppna och stänga sig. Nu är det en sådan där papperskorg med en sensor som känner av när handen närmar sig och då öppnar locket men här fanns ju närmasta hand på bottenvåningen när den körde igång. Skumt, minst sagt... Alldeles klarvaken blev jag i alla fall av den busande papperskorgens tilltag och kunde inte somna om. Så nu känner jag mig väldigt mör, nästan bakis. Visserligen drack jag faktiskt två öl i går...

men de var ju alkolholfria! Ska man nu ändå bli bakis, så kan man väl få haft det roliga först, kan man ju tycka.

Just nu passar Molly och Labbe på att klippa gräset mellan regnskurarna. Själv sitter jag på altanen och pimplar kaffe innan det är dags att tända grillen för att fixa till lunchen. Vi orkade ju inte grilla i går, så det blir grillunch i dag istället.

1 kommentar:

 1. hahaha vilken knäpp papperskorg ;-)
  Tur att det inte var ett spöke....

  Bra att Molly kan hjälpa pappa med gräset ;-)

  Ja det är inte dåligt att bli bakfull på 2 alkoholfria öl :-D

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...