Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 23 juni 2012

Motorburen ungdom, snö och tårtsällskap.

Labbe fick åka iväg och jobba vid lunch i dag och när han kom hem så plockade han fram Theos motorcykel i smyg. Lyckligare 6-åring är nog svårt att hitta. Han körde varv efter varv. Labbe byggde ett litet hopp till honom och första gången han körde över det, så ramlade han och slog sig lite men framför allt blev han väldigt rädd och ville först inte åka mer alls. Vi fick pusha honom en del för att få upp honom i sadeln igen men då släppte rädslan igen. Därefter hoppade han flera gånger! Molly ville så gärna åka hon också men hon vill att Labbe ska sitta med henne bakpå och den samlade vikten hos det ekipaget blir på gränsen för vad den lilla motorcykeln klarar av, den rök rätt friskt efter några varv...

Efter åkturen passade jag på att läsa Lisas serietidning, "Snö". Det är så häftigt att läsa en riktig, proffsig serietidning som min egen dotter har gjort! Hon är verkligen jätteduktig på det hon gör! *STOLT* Frampå eftermiddagen fick vi ett efterlängtat besök. William och Maria kom hit och grillade med oss. Det var så länge sedan vi träffades och på onsdag åker de till Williams farmor i USA och blir borta i några veckor, så det var skönt att vi fick ihop det i dag.

Efter grillad entrecote och potatissallad gjorde vi en glass- och marängtårta med jordgubbar till efterrätt. Så enkelt och så gott! Labbe fick åka och jobba och barnen sprang ut och lekte igen efter att ha slängt i sig ett par tårtbitar, så jag och Maria kunde få sitta (nästan) ostört och prata. Länge. Nu är jag så trött, så jag knappt ser på mobilen vad jag skriver. Somnar nästan mellan orden. Dags att nana, tror jag bestämt. Kryper nog ned till Labbe i soffan och somnar gott på hans arm. Japp, det låter som en plan!

4 kommentarer:

 1. Det tog en halv minut innan jag såg att det var jordgubbar. Såg mer ut som mörkbruna.... chokladbollar. Hihi! :-D

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Vi äter tårta idag:)
  Hoppas du sovit gott!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin serietecknare hon är!
  Ska den/är den publiceras(d)? Verkar som ni fick en fin midsommar :)
  Lite läskigt med papperskorgen...
  Hoppas att ni får en fin dag.Kram

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med en egen serietidning... är det något hon säljer`?

  Vilken mysig dag med mat och trevligt sällskap & motorcykel med hopp :-)

  Ha en fin kväll!
  kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...