Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 1 april 2012

Motorcykel och kimchi.

Theo överlevde sin dans i dag, trots Funkybesök. Jag fick sitta med i danssalen och Theo höll sig på behörigt avstånd från den läskiga björnen. Molly däremot, blev ju överlycklig över att få träffa den "töta, töta börnen" igen och hade långtgående planer på att adoptera honom. Fast då hade nog Theo flyttat hemifrån...

Här har vi däremot något som Theo har sett fram emot länge! Att få köra motorcykeln helt själv! Han kopplade direkt hur han skulle göra och gasade runt, runt i trädgården! Gissa om pappan är stolt över sin son! Jodå, mamman är också stolt! Fast det är klart, det är vi ju alltid över barnen, mer eller mindre...

Molly gjorde också ett försök på motorcykeln med pappans hjälp men hon tyckte att det var lite för läskigt.

I kväll var det dags för middagskassemat igen, det har ju varit lite dåligt med den varan under veckan. Det blev fläskteriyaki med rostade grönsaker, sesamfrön och kimchi, nudlar till detta. Riktigt gott, tyckte vi allihop. Nu är ju teriyakisås väldigt söt, en hel deciliter socker rördes ned i såsen och det kändes väl inte helt ok. Så nästa gång gör vi nog med röd curry och ostronsås istället, då blir det visserligen thai istället för japanskt men det är ju så himla gott det med!

Nu sitter jag och pysslar lite med mina foton. Mitt ena minneskort på 16GB blev visst fullt och jag måste dela upp det vid överföringen eftersom min weblagring inte tar mer än 1000 bilder per album. Så det är lite krångel och fix med detta. Måste tömma kortet lite oftare men jag har helt enkelt inte hunnit i veckan.

4 kommentarer:

 1. Inte illa att kunna köra motorcykel själv, Han är ju Gôrduktig :-)

  Maten såg smarrig ut.. & jag kan hålla med di att det känns konstigt med en dl socker i mat.. Men mat med röd curry gillar jag verkligen :-)

  Ha en fin fin dag :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, det tycker han själv också!

   Ja, jag ska försöka experimentera mig fram till något med mindre socker nästa gång, fast röd curry är ju himla gott!

   Kram

   Radera
 2. Nänänänä, så mycket socker inte bra! Duktiga ungar har du som vågar sig upp på motormonster. Ha det bäst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Motormonster, ja, det var nog Mollys beskrivning av motorcykeln! ;-)

   Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...