Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 4 april 2012

Klädsim, packåsna och mitt godis!

Då var terminens livräddningslektion avklarad! Theo tog samma livboj för tredje gången men det var betydligt roligare den här lektionen än den förra terminen. Molly tyckte att det var urskönt med flytväst, hon låg och slappade på rygg och sjöng för sig själv hur länge som helst. Lite annat fick hon ändå göra, som att hoppa i med flytväst, både från kant och "båt", rädda mamman med livboj, bli räddad med livboj och mycket annat.

Linnea mötte upp oss när vi var klara på simskolan. Hon gör sig helt perfekt som packåsna tycker jag!

Den utsökta (hehe, eller inte...) restaurangen Gyllene Måsen fick äran att stå för kvällens middag. Den ligger väldigt strategiskt placerad på vår väg hem, med sin drive-in och skillnaden mellan deras mat och den som serveras på badet är, minst sagt, marginell. Det som skiljer mest är priset, till Gyllene Måsens fördel. Så nu är vi två plasleksaker och minimalt med näringsämnen rikare men vi har två nöjda barn i alla fall. Och hela beställningen blev rätt!!

Här däremot, här har vi riktigt godis! Lufttorkade skinkor, salamis, ostar och inläggningar! Här är anledningen till att jag inte är vegetarian längre, goda charkprodukter var det enda jag riktigt saknade under min tid som vegetarian! Här hamnar jag nästan varje gång jag handlar. Vilket jag gjorde i dag. Kom på den oerhört smarta idén att handla inför påsk i dag på lunchen. I min fantasi såg jag framför mig hur jag kunde strosa runt bland hyllorna i det nästan folktomma ICA Maxi, handla i lugn och ro.

Behöver jag förklara att så inte blev fallet? Behöver jag förklara hur långt ifrån min fantasi verkligheten var? Har inte folk ett jobb att sköta??

Nu går tvättmaskinerna varma här i huset, för i morgon ska här packas. Vi drar ju till Lidköping under påskhelgen! Jag och småtrollen i alla fall. Ludvig är hos sin far tänkte jag skriva här men precis nu ringde han och sa att han kommer visst med oss ändå! Men Linnea jobbar, så hon blir hemma och Labbe har jouren, så med honom vet vi inte, precis som brukligt är här hos oss men vi hoppas ju självklart att han ska kunna komma upp, åtminstone och äta påsklunch med oss. Ninna med familj kommer också och vi ska vara hemma hos Erika och hennes familj! Det ser vi fram emot!

Nä nu ropar tvättmaskinen högljutt på mig, bäst att tysta den innan den väcker barnen!

4 kommentarer:

 1. Ha en underbar påsk med dina fina barn!!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. perfekt packåsna ;-)

  Jag svängde in på coop parkeringen strax innan 11 i förmiddags & skulle handla i godan ro....
  Jag hamnade i precis samma situation som du.. Det tog mig 1½ att handla... hua Pensionärerna borde bannlysas från affärerna :-D

  Ha en riktigt fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Passar på att önska dig en trevlig Påsk!

  SvaraRadera
 4. Du har pipande torktumlare som väcker barn. Jag har en (ibland skällande hund), när hon tror att hon hör någon komma. Hihi! Vilka I-landsproblem vi har. ;-)))

  Glad påsk!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...