Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 3 april 2012

Föräldramöte.

Jag har varit på föräldramöte på lågstadiet nu på kvällen. Det är alltid intressant att gå på dessa möten, många och viktiga diskussioner. Nya läroplanen och hur vi kan få ihop det med Montessoriplaneringen, omdömen, lekplats och mat var några av ämnena som togs upp. Dessutom pratade vi om lägerskolan som de ska på i maj, till Strömma. Theo vill verkligen inte åka och framför allt inte sova över och jag vet inte hur jag ska motivera honom till detta. Jag vill ju absolut inte tvinga honom men samtidigt vet jag att han kommer ha hur kul som helst om han bara kommer dit. Det var fler barn som var oroliga för resan, så nu ska de köra operation pepping i skolan, visa roliga bilder från tidigare år och sådant. Hoppas verkligen att det ger resultat!

På Mammut har det varit påskfirande i dag och alla barnen var utklädda. Molly blev helt fascinerad när hon såg sig i spegeln, stod där hur länge som helst och bara log!

I morgon är det också föräldramöte, denna gången är det ett informationsmöte på förskolan på Casa men jag får inte ihop det vare sig tidsmässigt eller barnvaktsmässigt (Labbe har ju jouren...) så jag får hoppa över det. Vad gäller informationen så löser det sig men det hade ju varit kul att träffa föräldrarna. Flera känner jag ju sedan innan, eftersom de har äldre syskon men några helt nya skulle det visst bli också. Fast det kommer nog fler tillfällen att lära känna dem i höst när barnen börjar.

Nu (!) ska jag försöka få i mig lite mat! Visserligen bjöds det på jättegod ost- och skinkpaj som barnen hade gjort på mötet men jag tog bara en liten bit först och sedan glömde jag ta mer, så jag är faktiskt riktigt hungrig nu.

1 kommentar:

  1. Men gode gud vad söt hon är! Fasar redan för morgondagens fixande inför Påskfesten på dagis. Alice kommer säkert vägra utklädnad... ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...