Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 1 februari 2012

Godis är gott!

Jag brukar inte vara speciellt godissugen i vanliga fall men nu!! Åh, saltlakrits, sura nappar, colaflaskor, punchpraliner, döskallar, foxkolor, hallonbåtar, cocosprickar... Men inte då! Inte en godisbit och inga kakor eller bullar heller! Förutom i går, på Linneas födelsedag. Det blev en chokladfondant istället för tårta men födelsedagar skulle vara undantagna, så den räknas inte. Och vad jag njöt av den! Så underbart krämig och en otroligt fyllig chokladsmak!

Faktum är att maten överlag på Chez Amis, på Vasaplatsen var fantastisk! Så smakrik och vällagad, vi rekomenderar varmt ett besök där om ni är i Göteborg. Vi kommer garanterat gå dit igen.

Här har jag haft med ett gäng trotsungar på simskola på eftermiddagen. Det absolut viktigaste var att göra så mycket tvärtemot vad deras moder önskade. I alla lägen. Så Theo blev mer eller mindre ikastad i vattnet och Molly tvångsduschad. Bara för att nämna två tillfällen... Så nu ligger jag här med en huvudvärk som heter duga. Tror jag ska fjäska lite med Labbe, han har ju inte någon jour i kväll, så då kanske en rygg- och nackmassage kan hinnas med...

3 kommentarer:

 1. Men gud så gott! Tur ICA har hunnit stänga säger jag bara...

  SvaraRadera
 2. åh gooooodis:) vad jag vill ha.
  Har dock börjat ett bättre liv nu så jag håller mig och det har gått jättebra.
  Stora kramen

  SvaraRadera
 3. Haha, de där tvångsduscharna är underbara! ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...