Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 29 januari 2012

Vi lever och mår, förutom sömnbrist, ganska bra!

Det var som många säger, årets kräksjuka är lindrig! Två kräkningar, sedan var det bra! Tyvärr har hon inte velat ta sin medicin, med följden att hon har det riktigt jobbigt med andningen just nu. Så nu hostar hon så hon kräks istället men de är de där kräkningarna hon hade hela tiden innan hon började med medicinen. Men vi vet ju att detta går över, bara hon kommer igång med medicinen ordentligt igen. Och det verkar inte vara några som helst problem, hon jublar lyckligt och sjunger; "Min elledin, min elledin!", när hon får se att vi plockar fram sakerna! :-D

Nu är hon vrålhungrig och har ägnat morgonen åt att trycka i sig kex, kalamataoliver, ost, blomsalami och dricka festis med sugrör.

Övriga familjen verkar ha klarat sig ifrån den här farsoten och det är vi ju otroligt tacksamma för. Så lite mat och sömn nu, så är vi snart människor hela gänget. Men Molly får nog vara hemma från Mammut i morgon, hon behöver lite tid för att komma ikapp sig igen, på alla plan.

Jag och Theo ska försöka ta en liten utflykt ned till Allum för att köpa en ny, större skolväska. Den förra fick han ju för två år sedan och den är på tok för liten för honom nu. Han måste ju få plats med sina läxor och sådant nu när han går i skolan. Han vill helst ha en likadan, fast större, för han tycker att den är såå tuff. Den ser nämligen ut som ett stort hajgap med vassa tänder och det är ju supertufft när man är 6 år.

3 kommentarer:

 1. Ja usch ser ut som många har varit med om det denna vecka och helg =/ inte roligt alls. Hoppas ni blir bra nu då... =) kram

  SvaraRadera
 2. Ånej har kräkis hälsat på er :((( hoppas ni andra klarar er. Skönt ändå att den var lindrig.
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Den där sjukan är jag glad att slippa, usch när de små drabbas.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...