Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 22 januari 2012

Kusinbus.

Frida och Sofia har varit här och busat i dag. Som Molly har längtat efter sin Pida! Världens bästa kusin, om man frågar Molly. I alla fall ända tills kusinen i fråga börjar leka med hennes saker, då kan det kännas lite jobbigt ibland. Det är så lustigt det där, att de alltid ska leka med just den leksaken. Det går ju absolut inte att den ena tar en annan, nästintill identisk leksak, utan exakt samma pryl är det som gäller. Toktjejer! Hoppas att detta inte håller i sig upp i tonåren och överförs på killfronten bara...

Ninna och Henrik hjälpte oss att tömma kakförråden vi har och det tackar vi varm för. Jag och Labbe äter ju, sedan två veckor tillbaka, inte sötsaker och ska fortsätta så fram till påsk först och främst. Det går faktiskt riktigt bra men chanserna att lyckas ökar ju om man inte har sådant hemma. Därför är det bra när familjen Nilsson-Harald hälsar på för då minskar förråden alltid rejält ;-)

Vi hade ju ett annat kusinbesök i måndags, när lilla Ingrid var här och helt plötsligt blev ju Sofia jättestor, knappt någon bäbis längre. Visserligen är hon väldigt stor även jämfört med jämnåriga bäbisar men hon har ju ändå varit minstingen.

I morgon kommer en nybliven pensionär på besök, pappa ska passa småtrollen ett par dagar så att jag ska kunna få jobba ostört och få färdigt allt inför bokslutet. Det ska bli så skönt att få allt avstämt och kunna börja på ny kula igen. Det känns som om det här året, 2012, kommer bli ett bra år!

Barnen och Labbe har varit ute i snön och lekt länge i dag, barnen har kastat snöboll, gjort snöfigurer, åkt skidor mm och Labbe har lekt med snöslungan, hihihi. Det är ju bäst att passa på när det väl finns snö.

Olivia var och hälsade på sin mormor, vår granne och var också med och lekte, till Theos stora lycka. Hon är en jättemysig tjej och Theo tycker så mycket om henne och jag har förstått att det är ömsesidigt. Hon var här hela dagen och när hennes mamma kom för att hämta henne, när de skulle åka hem, stod vi och pratade lite. Då såg jag att hon hade en Funky Kidz-namnknapp på sig och frågade självklart vilken grupp hon hade. Då viasar det sig att hon kommer ha Mollys grupp! Molly blev så lycklig men Theo blev lite besviken, för hon skulle inte ha hans killgrupp. Nu är det inte långt kvar innan dansen börjar och båda småttingarna ser väldigt fram mot detta! Enda mecket är väl att det blir lite logistikproblem, Mollys grupp börjar kl 10 och Theos kl 14. I Mölnlycke, som ligger 20 minuters bilfärd härifrån. Det blir ett flängande fram och tillbaka, för det finns inte överdrivet mycket att göra i Mölnlycke centrum på en söndag.

Nu sover knattarna och jag ska ta en kopp te och sjunka ned i soffan och hålla tummarna för att Labbe inte får fler jourjobb och kommer hem snart. Det är inte kul att ligga och krypa under bussar och ambulanser i all snö som täcker Göteborgsområdet just nu.


1 kommentar:

  1. Vad roligt att se Ninna och Frida, det var längesedan du måste hälsa henne ifrån mig och Jenna. Kramar

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...