Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 27 januari 2012

2 barn

Det är hur många barn de var på Mollys avdelning i dag när jag lämnade henne. Men (peppar, peppar) Molly mår hur bra som helst. Fast vi har haft en trasselnatt av rang. I vanliga fall kommer hon ju struttande in till oss vid 1-snåret och det gjorde hon i natt också men skillnaden var att i vanliga fall kryper hon upp mellan oss i sängen och somnar på tre röda. Men icke i natt. Det skulle nypas, inte ha nappen, snurras, ha täcke, ha välling, inte ha täcke, ha nappen, sparkas för att till slut övergå i ett envist gnällande: "Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!" Och som svar på frågan: "Vad är det du inte vill?", får man det föga överaskande svaret: "Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!" Jag undrar så vad det är som försigår innuti det där lilla söta huvudet??

Tillslut slumrade hon i alla fall till, bara för att strax vakna igen, sätta sig upp i sängen och vråla: "Jag vill sova i min säng!", varpå vi vandrar in och efter mycket kramande och nypande och "Jag tycker om min mamma!", så somnar hon.

Jag hinner precis somna om i min (härligt tomma) säng innan det står en liten 2 1/2 åring på tröskeln till vårt sovrum och stortjuter. Både jag och Labbe försöker få henne att komma till sängen, så vi kan lyfta upp henne utan att behöva krypa ur täcket men icke. Hon står där hon står och tjuter. Labbe hämtar henne, lägger henne i sängen och efter lite bökande och krånglande, somnar hon. Då ringer klockan...

Nu ska vi bara överleva den här fredagen, sedan är det HEEEELG!

2 kommentarer:

 1. Endast två barn på förskolan förutom Molly! Går det något smittsamt där? Här ligger magsjukan på lur och peppar, peppar så har ingen annan än sonen drabbats. Ännu.
  Nattskräcks-åldern, om det nu var det, är ingen höjdare just av den anledningen att de ofta är otröstliga :/
  Hoppas att ni får en bättre natt i natt och att ni får ork kvar till lite fredagsmys :)
  Ha en fin helg, kram Milla.

  SvaraRadera
 2. Två barn INKLUSIVE Molly. Magsjuka här också!

  Nej, jag tror inte det var nattskräcken den här gången, det har hon emellanåt och det är riktigt otäckt för oss alla. Det här kändes mer som nattrots...

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...