Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 13 januari 2012

Fåfänga straffas omgående...

Efter den här natten, var det en en skräcksyn som mötte mig i spegeln i morse. Här krävdes det foundation och "bort-med-mörka-ringar-under-ögonen-creme" om jag inte skulle skrämma slag på min omvärld i dag. Lite småstressad tar jag fram min lilla tub och pytsar ut små klickar i ansiktet. Och en stor blaffa på min svarta tunika. Vet ni hur svårt det är att få bort foundation från kläder? Det vet jag nu. Helt otroligt svårt! 

Med fläcken hjälpligt borttagen, skyndar jag mig att smeta ut duttarna jag hade i ansiktet, på med eyeliner och ett par lager maskara och ut i bilen med ungarna. Väl framme på jobbet, får jag för mig att kolla mig i spegeln och en flammigare uppenbarelse har jag nog aldrig sett förut. 

Lite nytt pysslande och resultatet ser ni ovan, bättre än så blir det inte inte just i dag...


2 kommentarer:

  1. För att ha haft en mardrömsliknande natt tycker jag att du lyckats få det mesta av foundationen på rätt ställe, inte bara på tröjan, hihi.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men vilket stim av knasigheter du är inne i nu! Du behöver en liten uppmuntran, tycker jag, och den finns att kika på på min blogg! Kram och ha en fin fredag!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...