Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 19 maj 2011

Hur trött kan man bli egentligen?

Det känns som om jag skulle kunna somna stående. Bäst att jag sätter mig i soffan så jag inte slår mig ;-)

Eftermiddagen har jag ägnat åt att kolla efter en weekendresa för mig och Linnea. Lutar åt en Kiel-kryss men det är mycket som ska klaffa. Linnea börjar ju sin bartenderutbildning i juni, så det får bli bara en helg.

Jag ska försöka komma iväg en sväng på tu man hand med varje barn nu när Molly har blivit såpass stor. Jag tycker det är så mysigt att kunna ägna sig helhjärtat åt ett barn i taget och hitta på aktiviteter som passar deras intressen. Det är ju verkligen 5 helt olika individer vi har här i huset med vitt skilda personligheter och intressen.

Nä, nu börjar ögonlocken bli farligt tunga och jag får hela tiden läsa om det jag skriver för att komma ihåg vad jag tänkt skriva. Dags att sluta innan jag skriver något dumt... ;-)

Godnatt!
Published with Blogger-droid v1.6.8

2 kommentarer:

  1. Sov gott! Hoppas ni hittar något bra!

    SvaraRadera
  2. Lycka till, fem stycken kräver en del! :)
    sv: tänkte att du kanske mejlat mig men jag kommer inte in på min mejl ... jag gav 80:- + frakt + tull. Säg vad du vill ge och lägg 12:- för portot så får du den för det priset du vill ha den för! (skriv din adress och nödvändig information till mig som en kommentar, jag publicerar inte när man skriver att jag inte skall publicera ;). Det vore roligt att någon kunde ha nytta av den, men du såg att jag skrev att den är på engelska?) Ha en god natt! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...