Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 7 december 2010

Vägen till en kvinnas hjärta...

... Går via ljusslingor!

En låda med fyra ljusnät!

En härva med ljusvattenfall!
Detta kom Labbe hem med till mig idag! Han vet att jag älskar sånt, ljus och glitter! Förhoppningsvis så ska han hinna få upp det imorgon också, för han ska nämligen vara LEDIG imorgon! Detta är för oss en så stor händelse, så det känns som om TV-nyheterna borde uppmärksamma det ordentligt. Här har vi ju killen som berättar att han visst har haft semester och att det visar sig vara fredag-lördag-söndag han har varit ledig. Det som normalt folk kallar helg...

Småfolket är ju sjuka igen, så jag fick ringa stackars Alexandra på revisionsbyrån idag och fråga lite försynt om hon kunde tänka sig att hjälpa mig med en månad till. Och hon är ju min räddande ängel, så det kunde hon. Så imorgon bitti ska jag åka dit med papper, pärmar och dator. Lättnad!

Theo mådde bättre och bättre under dan, så han och jag slängde oss iväg till simskolan på eftermiddan. Och vad han simmade! Längd efter längd, crawl, rygg och bröstsim, varvat med lite dyk och ett och annat hopp. Min duktiga lilla fisk, fast han är ju egentligen en sköldpadda nu och till våren blir han pingvin. Fisk får han vänta med ett tag, då måste han ha fyllt 6 år först. ;-)

Superduktig var han i dusch och omklädningsrum också, gick hur smidigt och snabbt som helst.

Glad som en lärka är han i duschen!

Molly var ju kvar hemma med systrarna och Theo (jag med) tyckte nog att det var mysigt att vara iväg på tu man hand.

Spagetti och köttfärssås blev det, till allas glädje, till middag idag.

Jag var lite elak mot Ludvig, som på hemväg från pingisen, smsade och frågade vad det blev för mat och fick svaret bruna bönor och fläsk, det äcklgaste han vet! Men han blev väldigt glad när han kom hem. :-)

Molly åt som en häst med kunde ändå inte motstå lite "Lady och Lufsen-spagetti" med pappan efter maten. Mycket pasta och pussande blev det!

Mmmm...

Puss på dig!

En av Mollys favoritsysselsättningar, förutom att äta, är att torka. Minsta lilla spill och hon måste torka direkt. Hon lever då efter mottot: man tager vad man haver, kökshanduken, Theos badbyxor eller kuvertet med elräkningen...

Men nu sover småtrollen. Ludvig står i duschen. Lisa läser (tror jag) och Linnea pluggar till sitt Öl- och Whiskyprov som hon har i morgon och Labbe (som inte dricker alkohol i allmänhet och öl och whisky i synnerhet) försöker hjälpa henne.
Published with Blogger-droid v1.6.2

8 kommentarer:

 1. Ledig minsann! Din man och min sambo är nog ganska lika där - de jobbar som tusan. Min sambo tror att ordet "ledig" är någon exotisk maträtt ;) Åh ljusslingor! Du visar sen va? Jag e galen i sånt! Kram

  SvaraRadera
 2. Åhå, finns det fler som min Labbe därute? Det måste ju betyda att det finns fler som mig oxå?

  Självklart visar jag! Här visar vi ju al

  SvaraRadera
 3. Min knäppa telefon :@

  Allt! ;-)
  Skulle det ju stå!

  SvaraRadera
 4. Tack!! Nu blev jag påmind att vi måste köpa ny slinga till julgranen ;)) Skulle va snyggt det och komma till nya huset och inte kunna tända granen, när vi inte har pyntat alls i år.
  Tavk igen
  Kramiz

  SvaraRadera
 5. Ljus är ju jätteviktigt för julstämningen! Skönt att du kom på i tid! :-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Låter som en härligt ljus tid även om sjukdomar & virus hittat även till er.
  Ljus lyser åtminstone alltid upp i mörkret.
  Milla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...