Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 1 oktober 2010

En helt vanlig fredag?!?

Den ena dagen är aldrig den andra lik hos oss. Mycket kan påminna om tidigare dagar men det händer alltid något som bryter mönstret. Idag har Molly varit ledig, hon var lite hängig och snuvig, så jag tyckte det var lika bra att hon var hemma och tog det lite lugnt.

Ninna och Frida kom och hälsade på hos oss. Ninna var ledig idag för Henrik är och jagar hela helgen. De fick börja med att vara barnvakt åt Molly för jag fick köra Lisa till skolan i Mölnlycke eftersom busschauffören körde ifrån henne innan bussen skulle ha gått. Detta är inte första gången det händer med samma chaufför på Röd Express. Tydligen så kör han alltid när han har rökt färdigt oavsett tid, kan bli före eller efter den riktiga avgångstiden. Så respektlöst! 

Nåväl, jag var tillbaka efter en halvtimme. Molly och Frida lekte och lekte så de slocknade direkt efter lunch. Ninna var lite nervös idag för de budade på ett radhus i Mölnlycke men det ville sig inte idag, tyvärr. Vi hoppas på att det var npgom mening med att det inte blev just det huset, att drömhuset dyker upp om några veckor. Så var det ju för oss och se hur bra det blev!

Racerkusinerna speedar fram längs gatan.

I förrgår kväll följde Ludvig med Labbe ut på ett jobb och han fick med sig kameran för det var ett ganska speciellt fordon de skulle arbeta med. Men...

Är det någon som kan gissa vad detta är för fordon??
Första pris blir att få hålla fotokurs med vår mästerfotograf! ;)

Några foton fick han till så man ser vad det är i alla fall.

Lite suddig bild men nog ser man att det är Herr Hansson som är ute och byter däck.

Här kommer lite bilder från när Erik och Lina var här och grillade härom kvällen.

Molly med sin älskade morbror.

Theo och moster Lina.
Jo, efter många och långa diskussioner kom vi fram till att det är moster hon är till mina barn och inte faster. ;)

Theo har en ny favoritsysselsättnnig nu för tiden. Han skriver och skriver på post-it lappar och sätter upp överallt. På vår ytterdörr står det bla Lisa åker bus, Lina, Erik och Lödig...

Lisa är iväg på 24-timmars serien inatt. Ett stort gäng som, under ordnade former sitter i 24 timmar och tecknar på varsin serie. Labbe är ute på jobb med såna där vråltunga, superstora däck som sitter på maskiner som borrar tunnlar i berg, så han är borta några timmar, Ludvig är ju i Skellefteå och Linnea är med kompisar, så det är bara jag och de små hemma. Just såna här kvällar, när vi är själva och det börjar bli så mörkt ute, så är det skönt att vi har larm i huset som man kan koppla på även när man är hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...