Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 29 september 2010

Molly ska bli stor och stark!

Molly kan äta hon! Middagen bestod av en hel skiva grillad karré, 8-10 tjocka skivor råstekt potatis och en stor hög sallad gjord på gurka, melon, kronärtsskockshjärtan och isbergssallad med balsamicovinäger. Lite vindruvor till efterrätt gick också ned. Men sen orkade hon inte välling utan det blev "bara" amning vid nattningen.

Theo åt också som en häst idag och DET är ju anmärkningsvärt! Han har ju aldrig riktigt förstått vitsen med att äta, tar ju bara massa värdeful tid från andra, viktigare saker... Men nu det sista så är det nästan som hans smaklökar har vaknat, han äter upp sin mat utan trams och kan tom kommentera vad maten smakade!

Ludvig har sprungit omkring som en yr höna här i kväll och försökt packa inför Skelefteåresan i morgon. Han har blivg uttagen att få delta i en pingistävling där i helgen och åker imorgon eftermiddag och kommer hem på måndag vid lunch.Han ser verkligen fram mot detta, dels tävlingen men framförallt att få resa så långt norrut. Det är längre norrut än vad någon av oss har varit och han är väldigt stolt över detta. Sen är det nog lite extra pirrigt eftersom han åker själv, utan föräldrar...

Nu har Lisa precis kommit hem efter första dagen för terminen på mangakursen i Mölnlycke som hon håller. Hon får sålla friskt bland jobberbjudandena, hon hinner inte hålla alla kurser som de vill. Det ringer hela tiden folk från bibliotek och studiecirkelförbund runt om i Göteborgsområdet och undrar om hon kan hjälpa dem.

Nä, nu är det dags att lägga sig och läsa lite och hoppas att Labbe slipper vara ute och jobba hela natten.

Jomen, förresten! Theo är ok i nacken, bara lite öm men kan röra sig ordentligt och allt känns bra.

Och till sist håller vi tummarna för Ninna, Henrik och Frida! ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...