Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 21 juli 2010

Vår fina lekstuga!

Vår kompis Martin hittade en sån fin lekstuga på Blocket som han tipsade oss om. Det är en farbror i Utby som bygger dessa. Jättefina är de! Han skulle egentligen sluta efter den lekstugan han byggde till Martin men han ändrade sig och gjorde en till oss också.
Vi ska ju måla om huset snart och då målar vi lekstugan likadant! Kommer bli jättegulligt.

Här är lekstugan på väg att ställas upp i vår trädgård. Det var på millimetern som vagen gick in mellan förrådet och husväggen! Men det gick!

Här kämpar de med att tippa av den men den fastnade lite så jag fick dra undan vagnen medan de lyfte! Starka karlar! ;) När de lutade på den så kändes det som om den skulle tippa över men farbrorn hade visst gjort detta många gånger, för han sa hela tiden att, jodå, det går jättebra detta!

Theo ville så gärna vara med och lyfta av stugan så vi hade världens schå med att hålla undan honom.

Här är den på plats och Lisa och Labbe håller på att justera höjden på den så att den står plant. Detta är inte det lättaste med tanke på att det inte finns en plan kvadratmeter i hela vår trädgård... Men tillslut lyckades de. Nästan...

Molly plockade blommor under tiden! Klänningen hon har på sig fick hon av Marija och Andreas på Theos Storebrorsfest förra sommaren. Kändes lite vemodigt när man tog på den nu... Men så söt hon är i den! Den började som låångklänning och nu är den lagom.

Lite kattkramning!
Tsss, tsss, aajm. aajm. (Sagt med Mollys finast falcettröst)

Denna fina bild har Lisa tagit!

Vi testar vattenspridaren som jag lyckades köpa för ett tag sedan men pumpen i brunnen var inte riktigt tillräcklig. Spridaren skulle kunna ge 15 meter långa strålar men nu blev det max 1 meter! Vi ska kolla om det går att köpa en lite starkare pump, för i brunnen finns det alltid vatten.

Herre på täppan!

2 kommentarer:

  1. Vilken söt bild på Molly! En riktig porträttbild. Hälsa Lisa att den var superbra. Hon har öga för sådant. :)

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du tycker det! Hon har ju pluggat en hel del foto!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...