Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 23 juli 2010

Feberkramper.

Jahapp, inlagd på Östra är hon, vår underbara lilla trollunge. Läkarna gillade inte alls att hon hade krampat tre gånger. En gång är det vanliga men inte tre! Så de ville ha henne kvar för observation.

Hon fick kramplösande och febernedsättande och de tog massa prover. Bla lyckades jag få henne att kissa i en mugg!! Hon var otroligt upprörd över vad hon var tvungen att utstå och skällde ut all personal som kom i närheten av henne!

Vi fick komma in på rummet, som vi delade med en 13-årig kille, på semester här från Gnosjö, som just opererat blindtarmen. Hmm, nån nattsömn skulle det nog inte bli för honom, med tanke på hur Molly kan låta på natten!

Nu märkte jag att febern gick ned för hon blev alldeles sjöblöt, det rann om henne och hon blev piggare och gladare och visade de andra på rummet var lamporna var... Jag och Molly gick ut i dagrummet och hon blev alldeles till sig när hon såg alla bilarna och ville ned och leka! Då kommer läkaren in. Oj, är detta verkligen Molly, vad pigg hon har blivit! Då passar jag på att fråga om vi inte kan få sova hemma istället och det går han med på! :-D Men bara nattpermis och vi måste lova att ringa eller komma in om något händer och så ringer de oss i morgon. Om allt är ok då så blir vi utskrivna per telefon. Så skönt att få sova hemma!

Och jag höll på att glömma; Molly har fått sin femte tand idag! :-D

2 kommentarer:

  1. Stora tjejen! Arvid börjar få kindtänder. Han ska då alltid vara värst ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...