Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 18 juli 2010

Äntligen fick vi visa Sveriges framsida för John och Veronica!

Vi tänkte gå till Liseberg på söndagen men det regnade så vi åkte in till stan och skulle gå till Saluhallen. Däm vår förvåning när den var stängd! Den skulle ju vara öppen idag! Det är väl lördag???

Det blev lite trevlig promenad och fikande istället och det är ju inte fy skam. Visst ser de ut att njuta av solen (som kom så fort vi hade parkerat...), det lyckliga paret!

Fönstershopparna Hansson.

Efter lite promenader och shopping åkte vi till Liseberg. Vi och resten av världen kändes det som.
Men det är ju alltid trevligt med mycket folk... Eller?? Rätt folk är trevligt i alla fall!
Molly och Veronica hittade spegeln utanför Spegelhuset och Molly tyckte att det var hur kul som helst när Veronica körde vagnen fram och tillbaka mot spegeln. Kolla in ögonen!

Vi gick till Hamnkrogen för att äta skaldjur som var slut så det blev fisksoppa entrecôte och sallad istället. Theo och Molly åt av barnbuffén och Theo fick en ny tatuering för den förra hade precis försvunnit. Han blev jättelycklig, för servitrisen hjälpte honom och hon var mycket duktigare på det än vad hans klantiga mamma var, som lyckades förstöra två tatueringar sist vi var där....

John fick verkligen öva på att vara småbarnsförälder. Theo ville ha med honom på alla åkatraktioner. John tyckte att det var ganska så läskigt med små grodorna, högt, högt upp åkte de och så guppade det massor hela tiden. Han föredrog nog Farfars bilar, lagom fart på dem.

Så här kommer det att se ut om ett år!

Johns favorit!

Helt plötsligt kom det en stor, läskig dinosaurie och åt upp vår Theo, så vi tog dinosaurien som vår pojke istället ;) Visst är det supersöt? Han spelade på Paradishjulet och gömde sig under disken när tjejen där kom för att ta hans peng, då hoppade han upp och morrade. Ååh, fan, skrek tjejen....

Ytterligare en John-favorit. Kaninresan. Lagom tempo här också.

Coolingarna provar hattar i Lisebergsshoppen. Visst är de söta?

Vi spelade på leksakshjulet och John och Veronica vann två gånger! Sen gick vi därifrån och jag var lite bekymrad över att jag inte hade vunnit något, så jag sa att jag bara skulle spela på 7an och 8an en gång. Stjärnvinst på 7an! Äntligen fick Molly sin gunghäst!
Eh, vem var det nu som var gravid egentligen???

Theo gav sig också in i tävlingen om största magen och hamnade på en hedrande tredjeplats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...