Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 2 juli 2010

Marija, du finns i våra hjärtan.
Ibland blir det väldigt svårt att hålla på mitt motto att fokusera på det positiva... Samtidigt så känner man verkligen, en dag som denna, hur otroligt tacksam man är för allt man har, att man har möjlighet att uppleva allt det vackra (och även det jobbiga) i livet. Gick här på morgonen och blev irriterad på Ludvig för att han glömde (för 12e gången) att sopa under bordet men blev glad över att jag hade möjlighet att bli irriterad på honom. Vad är väl lite smulor under bordet.... Vi lever och mår bra, vi har saker att se fram emot, kan planera för morgondagen!

Vi tar en liten time-out under helgen och åker upp till Bovall för lite bad- och båtliv! Ska bli så skönt! Att vi dessutom får med oss nästan alla barnen är ju verkligen en bonus. Det är bara Lisa som inte har möjlighet att följa med för hon har ett möte inför ett av alla konvent hon är med och arrangerar, så hon får stanna hemma och ta hand om tomaterna.

På söndag kväll kommer mina föräldrar ned från Lidköping, det ska fixas i ordning i garaget, sättas upp hyllor och packar upp lådor. Ska också bli jätteskönt att få det gjort. Sen blir det lite grilleri på måndagkväll, då kommer Erik och Lina med också.

Återkommer med nya inlägg i början av nästa vecka, då fokuserar vi återigen på allt som är underbart i livet!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...