Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 30 juni 2010

Regndag...

Idag har det regnat! Ja, hela kvällen igår och natten också för den delen... Men tomaterna blir ju glada i alla fall. Theo var så lycklig idag, för Isak var hemma. Det blir lite avundsjuka när Ludvig har kompisar hemma, speciellt när det är såna som Lucas som Theo tycker så mycket om. Direkt efter frukost sprang han över dit. Då var Isak inte klar än, utan han kom över till Theo lite senare. Efter en ganska lång stunds lek (när jag faktiskt fick jobbat en hel del) så var det lunchdags. Theo krånglade massor med maten och skulle gå på toa hela tiden mm, mm. Efter ett toabesök undrade vi vart han hade tagit vägen. Då hade han smitit in på sitt rum och lagt sig i sängen och somnat!! Trötter ;)

På kvällen körde vi hem Lucas och passade på att åka till ICA i Landvetter för att hämta ett paket som hade kommit till barnen. Jag hade beställt varsin väska till killarna från Simple Colours. På Theos rosa står det "Theos väska" och på Ludvigs militärgröna står det "Ludvigs Hands Off!!". Molly fick en klänning med våra mobilnummer och Theo fick en likadan tröja, båda rosa!

Nu har Lisa precis åkt härifrån, hon har varit här och jobbat lite och killarna ska faktiskt kolla på film, trots att timmen är sen medan jag nattar Molly.

I morgon blir det IKEA!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...