Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 27 juni 2010

Premieärdopp i Kåsjön!


Molly älskar crostini med hemmagjord Tapenade. Mmm, säger hon och äter och äter och äter.


Molly vill också åka motorcykel, hon når ju nästan ned!

Det är egentligen bara en sak som jag in gillar med att bo just här. Det finns ingen badsjö inom promenadavstånd. Detta gör ju att det alltid blir ett helt företag att ta ett dopp. När vi bodde på Gundla Mosse så var det ju en 5-10 minuters promenad bort till Delsjön. Nu är nog vår närmsta sjö, Kåsjön, som ligger på vägen ned mot Partille. Det finns en badplats i Landvettersjön också men jag har aldrig varit där och det är ju längre dit dessutom.
När Marianne och Reine hade åkt hem idag så åkte Molly, Theo, Ludvig, Linnea och jag till Kåsjön för att ta ett litet eftermiddagsdopp. Lisa jobbade med listor och Labbe var ute och jobbade med däck... Det var faktiskt riktigt behagligt i vattnet och vi kom i allihop utom Molly som precis hade vaknat. Men hon fick doppa fötterna och känna lite på vattnet i alla fall.


Theo hoppade i från bryggan och simmade in till stranden.


Ludvig utforskade hopptornet.

Linnea smörjde in sig med Hawaian Tropics morotsolja för hon har tänkt sig att bli brunare än Theo men det kommer inte hända, för han har dubbel uppsättning av pepparkaksgenen, precis som sin lillasyster ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...