Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 30 maj 2010

Morsdag på Liseberg!

Morsdag innebär Lisebergsbesök för oss, tillsammans med Adam, Erika och Peter. Och vi hade tur med vädret i år igen, det var bara det allra sista på kvällen som det kom några droppar, annars var det precis lagom varmt med lätta moln som skuggade den värsta solen. Barnen åkte massor, spelade på hjulen, åt popcorn och sockervadd och hade det superskoj! Vi var där när de öppnade och kominte därifrån förrän kl 19 på kvällen.
I år vågade Theo åka precis allt han fick, tom Flume Ride som han skrek sig igenom sist han provade. Men nu åkte han den flera gånger. Både han, Adam och Luvig hade åkpass så de fick åka allt de ville, hur många gånger som helst!
Ludvig vann en Gott och Blandat påse till mig, i morsdagspresent, på första försöket!
Molly håller koll på Adam, Theo, Johanna, Lisa och Linnea när de åker Rabalder. Hon hade gärna följt med på åkturen men hon är ju alldeles för liten och kommer ju, tyvärr, vara det i flera år till om hon fortsätter växa i den takten hon har börjat med och om hon brås på Theo...

Såå, lyckliga!

Molly skrattar högt när hon rider runt, runt och upp och ned på hästen i den omgjorda Ponnyexpressen.

Vänta, rid inte ifrån mig, Theo!

Johanna, Theo, Molly och Linnea racear för fullt i Farfars bilar. Superspännande tyckte både Molly och Theo. Theo är inte helt säker på detta med styrningen, bäst att styra ordentligt, men vet ju inte om man kör av vägen annars....

Ja, jag vet inte... En bild säger mer än tusen ord!

Full båt. Johanna fick hålla ordning på grabbgänget, inte världens lättaste uppgift men hon klarade detta galant! Tjejen skulle passa alldeles utmärkt på en förskola, med det tålamodet hon har med småkillarna och Ludvig!!

Linnea, Molly och Labbe åker Kaninresan. Fantastiskt roligt tyckte Molly!

Favoritmat (jaa, detta också ;)) grillad korv. Jag var ordningsam och skar den ena korven i små bitar, som tom pappa skulle godkänna men Molly ratar dessa bitar, tar resolut tag i den andra korven och äter för glatta livet. Förs när den korven var slut kunde hon nedlåta sig till att äta upp bäbisbitarna. Pommes frittes och gurka slank också ned!
P.S Hon väger faktiskt 8.3 kg nu. D.S.

Buskul att gå på Järnvägsrestaurangen, tycker Molly!

Kolla där borta, Göteborgs Däckcenter AB!

En otroligt lycklig Molly som åker Lisebergstornet för absolut sista gången. De ska bygga en annan attraktion där istället, Atmosfear, som är något slags fritt fall. Så idag fick alla som ville åka tornet alldeles gratis och självklart passade vi på. Tycker att det är jättesynd att de måste byta ut den, det är en sån kul grej att göra hela familjen tillsammans och se vår vackra stad!

Killarna kom på att om man trycker jättesnabb på knappen så "skuttar" flygplanet och det är ju helt klart roligare än att "bara" flyga jättehögt upp runt, runt.

Publiken hade minst lika kul som de som åkte. Här kollar vi in Theo och Adam när de, för fjärde gången åker flygplanen.

Kill i magen, högt upp i Små Grodorna. Fyra gånger åkte de denna...

Det är ju som mest spännande strax innan åkturen sätter igång. Man ser spänningen i ögonen; oj, oj, vad har jag gett mig in på.

En styck mosad Ludvig och två mycket lyckliga småkillar!

Bröderna innan allt börjar snurra!

Båtracing!

Erika hade fullt schå med att hålla pojkarna sittandes i båten, det fanns ju så mycket som man var tvungen att kolla in. Flera gånger trodde jag att båten skulle kantra och alla skulle hamna i vattnet. Tur att det inte är så djupt, att de hade flytvästar och att Erika har snabba reflexer!

En mycket nöjd Molly! Vilket ställe det här var, massa roligt att göra och titta på och så god mat man fick här! Hon vill gärna åka hit igen! Vilken tur då att alla de stora fick Guldpass, så vi kan gå hit när vi vill!

En toppen morsdag har det varit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...