Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 4 juni 2010

Maria fyller 40 år!!!!

Maria fyller 40 den 4/6-2010 och finns det något bättre sätt att fira det på än en badutflykt till Vattenpalatset?? ;) Dit begav vi oss i alla fall, med fika, presenter och blommor. William går ju på intesivsimskola där just nu, så det passade ju bra.
Maria hade tidigare på dagen blivit utbjuden av en mycket god vän på en underbar lunch i det otroligt vackra sommarvädret, så hon kom dit under lite protest, hade nog gjärna dragit ut på den lunchen... Men men, sonens simkunnighet framförallt!

Molly älskar ju som bekant att bada! Hon tycker numera att det är helt ok att sitta själv i den grunda delen och plaska. Hon försökte dock ställa sig upp igår och föll framstupa och hamnade på alla fyra i vattnet. Hon ropade högljutt på mig med munnen precis ovanför vattenytan...

Theo försökte smyga sig på oss genom att gömma sig i en av de stora ringarna men vi upptäckte honom. Men han tyckte att buset blev väldigt lyckat ändå och fnissade länge efteråt.

En tjusig undervattensbild på jubilaren. Notera den lilla "apan" som sitter på hennes ena axel! Den är Theo som står hukad på bänken bakom Maria. Ganska kul bild.

Ytterligare en dykbild på vår älskade lilla trollunge!


Ett väldigt bubbligt och blundigt försök till gruppbild....

Duktiga William som lär sig massor på simskolan och redan kan simma på rygg och nästan, nästan kan crawla också. Efter semestern hos farmor i USA så är nog det löst...

Molly blir alltid jätteglad när hon får träffa Maria och skrattar högt! Hon är gärna med Maria och tittar nästan inte alls efter mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...