Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 5 juni 2010

Erik och Lina 5/6-2010!

Erik och Lina gifte sig i Hyssna Gamla Kyrka den 5:e juni 2010!

Århundradets bröllop gick av stapeln den 5/6-2010. Erik gifte sig med Lina, denna underbara människa som har gjort min lillebror såå lycklig! Och vi fick en Harald till i släkten och hon är så välkommen in i familjen! Svägerskan! All lycka i livet till er båda!
Ett väldigt nervöst och lyckligt brudpar går längs altargången. Kyrkan är fylld till bristningsgränsen med släkt och vänner!


Och så var det dags för det stora ögonblicket! Prästen, Pontus, var fantastisk, trots pratet om att gräset är grönare... (Allmänt jubel bröt ut vid den felsägningen, hihi), precis en sån präst man vill ha vid sitt bröllop. Avslutade det hela med frasen: "You may kiss the bride!"


Det nygifta paret, precis utkomna ur kyrkan och överösta med ris och såpbubblor! De sken verkligen ikapp med solen, som fick kämpa friskt för att försöka vinna den tävlingen!

Mycket pussande blev det!


Frida fick följa med eftersom Ninna och Henrik inte kunde hitta någon barnvakt till henne. Frida var så söt i sin fina gulblommiga sommarklänning!
Vi har ju inga större problem med barnvakter, även om de flesta var med på bröllopet men vi har ju Marianne och Reine som alltid ställer upp!


Och naturligtvis cyklade brudparet från kyrkan till festen, något annat hade väl inte varit tänkbart??Frida busar med Labbe, det var jätteskoj, tyckte de båda två.

Herr och fru Harald de äldre. (Va, finns det några yngre, frågar mamma? Eh, ja, vilkas bröllop är vi på egentligen?? Hihi)


Lina i bustagen och se så stolt Erik ser ut!


Min håruppsättning som Linnea kämpade med i över en timme! Visst blev det fint?


Efter middagen, så dukades det upp världens kak- och muffinsbord! Här är ett "litet" smakprov; polkamuffins! Det var väldigt svårt att inte bli proppmätt på detta bröllopet. Det bjöds på en fantastisk vegetarisk buffé, oliver, kronärtskockor, minipajer, piroger, lins- och bönsallad, potatissallad, pastasallad, hummus, ostar, bröd, kex, frukter mm, mm, mm! Och allt var så otroligt fantastiskt gott!! Man åt och man åt! Sen blev det Panna Cotta till efterrätt, väldigt smaskens den också! När sen magen stod i fyra hörn så var det då dags för alla bakverk...

Linnea och Annika i partytagen, väntar på att få komma i gång med dansen!

Och så var det dags för: Brudvalsen!


Bilden säger allt!

En ganska missvisande bild... När väl dansen hade börjat så var det få som satt ned.


Som sagt!
Labbe lärde oss en ny dans; Pajbakardansen! Man plockar äpplen, man skivar dem, kryddar lite, sen rör man för att till slut dela ut de färdiga pajerna...

Party all night long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...