Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 15 juni 2010

Mollys provtagning är nu avklarad!

Nu är det äntligen gjort! Mollys provtagning. Molly, Linnea och jag åkte till Klinisk Kemi på Drottning Silvias Barnklinik idag. Vi hann precis innan lunchstängningen, jag hade blivit liite, bara lite trött om vi hade missat det! Men vi hann! Vi fick en värmepåse som vi skulle hålla mot Mollys hand för att det skulle bli lättare att ta proverna, det var ju en del som skulle tas! Försök att hålla en varm sak mot en vild ettårings hand när hon ser alla roliga leksaker som hon bara måste få undersöka... Vi fick ganska snabbt komma in på ett provtagningsrum.

Efter 5 minuter på rummet kommer sköterskan in för att ta proverna. Till saken hör att Molly HATAR när man håller fast henne och framför all när man håller fast hennes händer. Hmm. Vi fick hjälpas åt alla tre för att försöka hålla fast henne så sköterskan kunde ta proverna men hon lyckades gång på gång korva sig loss... Samtidigt skriker hon i högan sky, inget kunde distrahera henne, inte ens nappen eller en ballong som hon fick!

Efter vad som kändes som en halvtimme (var nog inte mer än max 2 minuter) var proverna i alla fall tagna och jag tröstade en högljutt snyftande Molly. Hon var jättearg på sköterskan och ville inte ens vinka hejdå...

Väl i bilen slocknade lilltrollet på direkten! Helt utmattad! Vi åkte då och mötte upp Labbe på verkstan för vi skulle hjälpa honom med en bil som skulle till Älvdalens Lackcentral. P
Efter att vi hade lämnat av bilen åt vi en delikat lunch på Gyllene Måsen, Happy Meal för Molly, FrölundaMålet för Linnea, den där nya menyn för Labbe och sallad för mig. Sen blev det glass och jordgubbspaj till efterrätt och jag festade till det med en kaffe latte!

Nu har småtrollen gått och lagt sig, Linnea och Ludvig är hos sin pappa och Lisa är på Hikarikai, vilket, dagen till ära, håller till i Slottsskogen. Toppenväder hade de ju prickat in! Kunde knappast bli bättre!

Nu ska jag ta en kopp te och läsa lite i Dan Browns "Den förlorade symbolen" medan jag väntar på att Labbe ska komma hem från alla jourjobb som det har blivit ikväll.

4 kommentarer:

 1. Visste inte att ni hade blogsida, det var en spännande överraskning. Varma hälsningar från Andreas

  SvaraRadera
 2. Välkommen hit Andreas!

  Jo, lite dagbok för att komma ihåg allt man inte vill glömma bort...

  Kramar till dig och hela din familj!

  SvaraRadera
 3. Det tog en stund innan jag kopplade "Gyllene Måsen". Jag kom på mig själv med att sitta och undra varför Molly, Linnéa, Labbe och alla andra åt McDonaldsmat när ni nu satt och åt på... aha! ;)

  Skönt att proverna är klara nu. Då är det bara att vänta och se vad det blir för dom.

  SvaraRadera
 4. Hihi! Labbe hade samma problem som du när han hörde det första gången: "Va, vadå Gyllene Mås, är det en ny restaurang???"

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...