Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 16 juni 2010

Lisebergsbesök med Ninna och Frida.


Molly tycker om sin moster Ninna (eller monster Ninna som Theo på fullt allvar kallade sin moster för när han var mindre...) och blir så jätteglad när de träffas! Idag sträckte hon sig tom mot Ninna och det är ju stort, det vet ju alla ni som känner vårt envisa lilla troll! Dessutom får Ninna en jättekram när vi möttes på Liseberg idag. Vi tänkte att småflickorna skulle få åka lite karuseller tillsammans! Lisa och Theo var med också men de sprang iväg och åkte Flumeride mm medan vi gick bort mot barnkarusellerna.

 
Full båt i Kaninresan. Visst är det kul med bilder när man har barn med? Alla vuxna sitter och pekar febrilt mot kameran; titta där, kolla på kameran och barnen tittar åt alla andra håll ;)
Snart får jag åka Små Grodorna, snart får jag åka Små Grodorna, snart får jag åka Små Grodorna... För femtitolfte gången i dag!
Typ 20 cm kvar tills Molly får åka alla roliga saker! Hon tittar alltid såå längtansfullt när Theo och de andra åker alla roliga saker på Liseberg och skrattar högre ju fortare det går.
Snurra fortare, Lisa, tycker både Theo och Molly och tjuter av skratt! Molly blev så yr så ögonen fortsatte att snurra efter att de hade klivit ur!
Frida tar det lite lugnare...
Och lite godis är ju alltid gott, typ 4 kg så där...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...