Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 19 juni 2010

Kronprinsessbröllop och sjuka barn.

Stilig Theo, eller hur!


Idag har både Molly och Theo varit sjuka, vrålförkylda, så det blev till att ta en lugn dag hemma framför TVn. Theo fastnade för Kronprinsessbröllopet, det är mycket med prinsar och prinsessor för honom just nu. Han köpte ju en prinskrona häromdagen som han helst vill ha på sig dygnet runt. Det blev mycket frågor om allt från att Daniel blir prins och riddare (wow!) till varför det springer massa folk bredvid vagnen (SÄPO) mm, mm. När han ser hur finklädda alla är så springer han in på sitt rum och hämtar ut sin kostym, den måste han ha på sig, NU! Men nån vit skjorta skulle han inte ha, rosa tröja skulle det vara.


Här fick jag ta kort på det nygifta paret på order av Theo. "Det är prinsessan Veronica och John som har gift sig idag, det såg vi på TV", berättade Theo för Lisa när hon kom hem från mormor och morfar ;) 


Här gör Theo honnör för brudparet när de kommer åkande i sin vagn förbi där honom ;)

Kronprinsessan valde en bra dag att gifta sig på, mamma och pappa firar ju som nämnt 40-årig bröllopsdag idag! Det blir spa-vistelse på Lundsbrunn för deras del, supermysigt!


Här väntar vi på att Labbe ska komma hem från en dag full av jourjobb, så ska vi äta entrecôte!
Men först får vi stoppa lilltrollet i säng, hon är supertrött nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...