Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 14 juni 2010

Farmor och Reine- besök!

I söndags kom Marianne och Reine och bushunden Bessington på besök! Så trevligt!

På idag åkte vi in till stan för att äta lunch tillsammans med Labbe. Marianne var nyfiken på Jensens Böfhus vid Brunnsparken så vi gick dit. Det var inte speciellt mycket folk där när vi kom eftersom klockan var lite efter lunchdags så vi fick ett bord direkt! Men sen började strulet! Vi fick vänta säkert en halvtimme på att få beställa maten! Jag ber då om att få barnens mat direkt (korv och chicken nuggets med pommes frites tar ju inte så lång tid) för de höll på att gå under av hunger. Vi får in drickan med en gång men sen väntar vi och väntar och väntar. Efter 15 minuter kommer de ut och säger att den hakkeböffen som Theo beställde var slut och undrade vad han ville ha istället! Vi återgår därefter till vår väntan. Vi försöker desperat fånga någons uppmärksamhet med vi ignoreras effektivt av all personal som springer fram och tillbaka i den halvtomma lokalen. Tillslut kommer en servitris till oss med mat, vår mat, de vuxnas mat! Vi bad om att få in barnens mat direkt, var har den tagit vägen, frågar jag? Hon kommer med den strax...

När vi alla hade fått mat så visar det sig att de som har beställt sitt kött medium har fått det välstekt eller lättstekt och vise versa... Eh, service=0!!!! Vi kände ganska tydligt allihop att vi nog INTE går till just den restaurangen någon mer gång! Tråkigt, för i början var det jättebra där, snabb och effektiv service och alltid perfekt mat men jag tror de har fått lite storhetsvansinne, de har blivit så stora så nu behöver de inte vara så måna om sina gäster längre. Ja, det spelar ju faktiskt oss ingen roll längre för det finns ju såå många andra fantastiska restauranger i Göteborg som förstår att det är faktist gästerna de lever på!

Sen strosade vi runt i Nordstans alla klädaffärer, Marianne tänkte shoppa loss lite. Tyvärr hittade hon inte något direkt så det blev lite hårgrejer mm. Jag sprang in på Hung Fat och handlade risvinäger, ostronsås, chiliflakes och risnudlar, så nu är lagret påfyllt för ett tag i alla fall.

Det blev ganska sent pga den otroligt låångsamma servicen på Jensens så vi kom inte hem förrän kl 20. Då hade Lisa varit en ängel och gjort spagetti och köttfärssås till oss! Hon är verkligen en ängel!

Och på tal om änglar; jag har köpt skyddsänglar till Labbe och barnen från en tjej som gör dem själv! Gå gärna in och kolla alla hennes smycken! De är verkligen jättesöta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...