Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 9 maj 2010

Fridas 1-års kalas!

Så var det äntligen dags för Fridas 1-årskalas! Men vi började dagen med ett uppsamlingsheat; Kerstin och Arvid kom hit för att fira Molly. Efter tårtan så hade barnen först jättekul med ballongpoolen! Sen arbetade de sig fram genom vardagsrummet och ställde sig upp vid bordet. Där hittade Arvid en alldeles särskillt rolig sak, en båtnyckelring, som Molly genast försökte ta men misslyckades med sitt uppdrag. Då sätter hon sig ned och gallskriker! Arvid ser helt paff ut och sen börjar underläppen darra och tårarna trillar. Då tar han och ger nyckelringen till Molly och ser jättelycklig ut när hon blir glad! Vilken svärmorsdröm, va?
Arvid är alltså två veckor YNGRE än Molly!
Kusinerna
1-års tårta

Sen bar det av till Frida, via Liseberg, där vi lämnade av William till Maria som besökte trädgårdsdagarna där. Hemma hos Ninna och Henrik väntade mamma, pappa, Fridas faster, kusin och farmor. Kristofer och Bella hade vi med oss, de hade ju sovit hos oss. Vi sjöng "ja må hon leva", skålade i Chamgagne och åt en fantastiskt god tårta som Ninna hade bakat. Molly åt bulle som hon tyckte smakade förträffligt! Sen var det dags för lite utelek. Det gungades, åktes rutchkana, balanserades vid staket och Frida avslutade det hela med ett ansiktsdopp i sanden... Raskt in för sandsanering ur mun, näsa och ögon :-( Lite lugnare inomhusaktiviteter tog vid, som att drämma träklossar i huvudet på sin kusin, ställa sig vid bordet och nå saftglas och, Mollys nya favvo: gunga gunghäst!

Molly är överförtjust!
Kolla vad vi kan!
Tittut! Cool Theo!
Frida åker rutchkana!
Sanddyk!
Syskonen Hansson på gungtur!
Snart var det dags för hemfärd. Lisa skulle övningsköra med Labbe men de hade glömt papper och skylt i servicebilen så de åkte och köpte sushi istället och jag och barnen åkte i förväg hem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...