Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 29 december 2013

Ytterligare en dag i Theos smak!

Isak är hemma! Äntligen! Som Theo har längtat! De kom hem i förrgår kväll men i går var ju Theo uppbokad med Love, vilket ju också var efterlängtat men det var allt lite kluvet när han skulle åka. Men så i dag fick killarna äntligen en chans att leka i kapp. Theo försvann vid 10-snåret och sedan såg vi inte röken av honom förrän vi hämtade honom på kvällen när vi skulle åka och äta. Då hade han ätit lunch där och följt med till ett lekland. Han var så nöjd med dagen, enda trista var att den tog slut så snabbt.

Nu åker ju vi iväg i morgon, så det dröjer några dagar innan de kan leka igen men de bor ju grannar. Pappa fyller 65 år i morgon och vi ska upp för att fira honom.

Här har vi ytterligare en jubilar! Det är min fina morfar, som fyller hela 90 år i morgon! Tyvärr är han lite trött just nu efter en sjukhusvistelse, så han orkar inte ha något kalas nu men så fort han har piggat på sig igen så ska vi fira honom.

Tänk att ha levt i 90 år! Det är ju nästan ett helt decennium! Tänk så mycket som har hänt under alla dessa år!

Fyra döttrar har han lyckats få, som i sin tur har fått en hel drös med barn, barnbarn och till och med barnbarnsbarn! Det blir med andra ord fem generationer! Tänk om vi alla skulle samlas på en och samma gång, så många vi skulle vara då.

Vi tog en sväng till Mr. Johanssons på Mölndalsvägen och åt middag i kväll. Det är en asiatisk restaurang med både sushi, buffé och typ mongolisk BBQ. Barnen älskar den maten och åt tills de höll på och spricka. Nästan lite pinsamt, särskilt efter att tjejen i kassan tittat på dem och sagt att; de är ju så små och äter inte så mycket, så ni behöver bara betala 40 kronor för dem...

Nu är de isängstoppade och jag ska försöka fixa lite med packningen inför i morgon. Jag och barnen blir ju borta till nästa år, eftersom vi åker vidare till Bovall på nyårsafton. Labbe får pendla lite fram och tillbaka, han har en del kvar att göra innan årsskiftet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...