Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 28 december 2013

Theo har haft en riktig toppendag!

I förmiddags körde jag hem honom till bästisen Love! De gick tillsammans på Casa de först åren, innan Love bytte skola och satt nästan ihop under de åren. De gjorde allt tillsammans. Nu blir det ju tyvärr inte lika ofta som de träffas men när de väl gör det, så är det som om de inte varit ifrån varandra mer än ett par dagar. Som Theo sa, "det känns som om vi kommer vara bästisar alltid!"

Jag och Molly åkte hem och pysslade med Mollysaker hela dagen men när klockan närmade sig 17, gjorde vi oss i ordning och åkte till Love. Vi var nämligen bjudna på middag där! Och vilken middag sedan! Kalvstek och potatisgratäng! Mums! Och stackars Labbe fick i vanlig ordning, när vi ska göra något, en hel radda jourjobb, så han fick varken god mat eller trevligt sällskap.

Molly fastnade för Loves storasyster Alma och följde henne som ett litet spöke, kvällen igenom. Molly kan ju vara lite blyg ibland, vilket hon var rejält i början på kvällen men det hade släppt helt innan kvällen var slut. Strax innan vi skulle åka, kom hon på att hon var hungrig igen, trots en stor portion mat och tårta därefter och fick med sig Oscar bort till kylskåpet för att se om det fanns något där som fröken kunde tänka sig att äta. En burk majs upphälld i en skål passade bra som lite nattamat. Och har man väl gett Molly något gott att äta, så har man en vän för livet. Vägen till Mollys hjärta går helt klart genom magen.

Måste bara visa hur fint de hade i sitt ena köksfönster!

De har totalrenoverat huset de bor i och byggt ut det så det är dubbelt så stort nu som när de köpte det. Och så himla fint! Köket de har i dag är helt underbart! Stort och ljust! Ni som har sett vårt kök och tycker att det är stort, så kan jag bara säga att det är ingenting mot deras!

Labbe fick ett lite udda jobb i dag. Ett bowlingklot som hade fastnat mellan två hjul! Tyvärr hade det förstört en del, så det var inte bara att plocka bort det men han fick i ordning på det till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...