Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 28 december 2013

Reklamfilm för Sinclairs Dansskola.

Jag har ju helt glömt bort att berätta vad det var barnen gjorde förra lördagen. De flesta följer ju mig på Facebook eller Instagram, så ni vet ju vad saken gällde redan.

De var med och spelade in en reklamfilm för sin dansskola! Ja, Molly har ju inte börjat där än men hon är ju där jämt ändå och om några veckor så börjar hon och Totte där på riktigt.

Det hela började med att barnen blev sminkade och fixade i håret, vilket de tyckte var otroligt spännande. Det var bara lite puder för att inte få så blanka ansikten men ändå. Molly fick en fin luggfläta och Theo en ruffsfrisyr.

De var jätteduktiga på dansandet, även om Molly var lite blyg till en början. Hon kände ju ingen av de andra barnen och så stod det en hel hoper människor och tittade på henne, mitt bland alla starka lampor. Med filmkameror dessutom. Molly dansade tillsammans med fyra andra barndansare och till slut lossade det för henne och hon hade riktigt roligt och glömde helt bort publiken.

Theo dansade hiphop tillsammans med två killar till. Hans danskompis Hjalmar var med också.

Sedan var det några andra danstyper men mina små blev så trötta när de var klara, så vi stannade inte och tittade så länge till.

Reklamfilmen kommer visas under januari, på 4:an och 7:an.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...