Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 16 november 2013

En dag helt i Mollys smak!

Förutom att Lisa fyller hela 23 år i dag (fattar inte alls hur det kan gå till egentligen men så är det...) så tycker Molly att det har varit en helt fantastisk dag i dag!

Först ut var dansen!  Sista danslektionen på Funky Kidz för den här terminen, på fredag är dansuppvisningen! Vi får se hur det blir nästa termin, Molly vill ju helst börja på Sinclairs hon också, nu när båda brorsorna dansar där men vi måste hitta en tid som passar. Just lördag förmiddag passar oss väldigt bra och Sinclairs har ingen undervisning på lördagar.

Efter lunch var det dags för nästa höjdpunkt,  ridningen! Både dans och ridning var ju ett tag sedan på grund av lov och sjukdom, så hon längtade så!

I dag blev det en ridtur på Tuffing, en supersnäll stoor ponny med en viss förkärlek för att torka av sig på mina kläder efter måltiden.

Molly var så lycklig, satt med ett saligt leende på läpparna under hela ridturen. Hon älskar verkligen att rida och kärleken bara växer sig starkare för varje gång. Det är nog bara för oss att acceptera att vi har en hästtjej i familjen!

När vi kom hem igen kom nästa lyckomoment! Småtrollen fick spela Wii en stund medan jag lagade middagen! Plus att Molly fick sitt lördagsgodis!

Kan en lördag bli så mycket bättre om man är en 4-årig liten trollunge? Tror inte det!

Theo har också haft det bra i dag! Han fick mysa massor med gamla fröken Rebecka! Dessutom fick han snacka dans med Mollys dansfröknar och det är ju ett ämne som han aldrig tröttnar på.

Mitt i middagen fick jag världens huvudvärk och fick krypa till kojs en stund. Nu har jag nattat småtrollen och plockat undan efter maten, så nu blir det bingen igen, huvudvärken vill inte släppa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...