Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 15 november 2013

Äntligen fredag!

En arbetsvecka som har förflutit utan några större missöden är nu till ända och vi gör helg! Jag hämtade barnen tidigt i dag, Theo skulle köra lite extraträning inför nästa helgs tävling i Hallsberg. Det var lite extra kul, för oss andra, i dag. Tobias drog inte för gardinerna till danssalen och alla som skulle dansa i dag gick förbi där. Och precis alla tvärstannade och stod sedan där länge och kollade. Många positiva kommentarer fick jag höra. Allra roligast var ett gäng nybörjartjejer i 7-8-års åldern som tyckte det var alldeles särskilt trevligt att stå där och kolla, så till den milda grad att de nästan missade sin egen lektion.

Sedan blev det anmälan till en gren till. Theo och Hjalmar har ju tidigare tävlat i Gagnam Duo och när de fick klart för sig att båda skulle upp till Hallsberg, så fick de mig snabbt att maila Ted för att kolla om han kunde få in en anmälan till.

Nu ska jag försöka komma i säng snart. I morgon står det ju, hör och häpna, dans på schemat! Fast nu är det för Mollys del. Sista lektionen för terminen, nästa fredag blir det stor avslutningsshow i Lisebergshallen tillsammans med Sean Banan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...