Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 9 oktober 2013

Theos dag!

När man fyller år får man välja vad man vill äta till frukost, så för Theos del blev det smörgåsar med Nutella på och Coca Cola att dricka till. Mycket kan man säga om den frukosten men han älskade den och den gav honom mängder med energi!

Det var en otroligt lycklig liten kille som vi väckte med skönsång och presenter! Det bara bubblade i honom och varje present var den bästa. Hälgeböcker, skinnjacka, dansskor, dansfilmer och lego.

Och ett akvarium!! Nu fattas bara grus, vatten, växter och fiskar!

Gissa om plutten var lycklig! Ett akvarium stod högst på önskelistan, tillsammans med dansfilmen; Step Up och dansskorna.

Efter paketöpppnandet bar det av till skolan. Theo skulle ut i skogen på förmiddagen och till Universeum på eftermiddagen, så han såg väldigt mycket fram emot dagen. Någon gång däremellan, skulle han bjuda på glass också.

Jag frågade Theo vad han allra helst ville göra på sin födelsedag. Då tittade han bara undrande på mig och säger att det är ju onsdag, han vill dansa! Vill du inte gå ut och äta eller gå på bio eller så? Nää, jag vill inte missa min dans!

Han fick premiäranvända sina dansskor i dag och de fungerade fantastiskt till chachan men mindre bra till hiphopen. Han blev rejält firad på dansen, med sång och allt.

När vi kom hem så hade Ludvig förberett middagen, pannkakor och dukat inne i vardagsrummet.

Det var nämligen inte slut på dansandet för dagen. Vi var ju självklart tvugna att kolla på Step Up, en av de allra bästa filmer som har gjorts, enligt Theo!

Även Ludvig fastnade i filmen men jag vet inte om han var lika road av dansen som vi andra, eller om det var alla söta tjejer som drog...

Nu sover jubilaren gott, mycket nöjd med sin födelsedag! I morgon blir det dans! Igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...