Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 8 oktober 2013

Sista dagen på Liseberg och ett berg av pannkakor!

I söndags var det säsongsavslutning på Liseberg och eftersom Molly blev sjuk förra helgen när vi skulle gå dit och hon blev så gruvligt besviken, så på söndag morgon kollade jag om Theo orkade med ett litet besök och det gjorde han. Allt för sin älskade lillasyster!

När vi kom dit var det nästan inget folk alls där. Vi började med Flume Ride och det var bara att promenera rakt in och sätta sig i en båt! Sedan blev det Stena Båtarna och Farfars Bilar.

När vi skulle åka Kaffekopparna så fick vi mysigt och saknat sällskap. Janette och Marie var där med Jenna och Sofia och det var så längesedan vi träffade dem. Sofia och Jenna är Mollys gamla simskolekompisar och de har haft så mycket roligt tillsammans, från att de var pyttebäbisar. Just nu går vi dock på olika dagar men hoppas på att det ska lösa sig snart, så tjejerna får simma tillsammans igen.

Även Theo hittade kompisar där. När vi satt och fikade kom ett helt gäng med klasskompisar, så Theo fick hänga med dem istället. Liite roligare än att hänga med småtjejerna...

Det blev ett lite längre besök än vad vi hade tänkt oss från början men oj så skoj vi hade! Marie hängde med tjejerna in på Bushållplatsen och kom ut helt slut efter en lång stund. Det finns bara två växlar på dessa bustjejer; allt eller inget!

När klockan närmade sig 16, så kände jag att jag inte orkade längre. Molly och jag sa hej då till hennes kompisar och letade reda på Theo och gänget, för vidare färd hemåt. Fast först var vi bara tvugna att ta en sista färd i Sagoslottet...

Väl hemma blev det filmmys i soffan, även om Theo tyckte att han nog kunde hoppa på studsmattan/cykla/åka longboard/leka med grannpojken istället för att ta det lugnt och vila upp sig lite...

Linnea har varit här i eftermiddag och hjälpt till att rensa barnens garderober. Det var ett litet tag sedan sist och framförallt Molly har ju vuxit rejält under sommaren. Det var många plagg som var på tok för små. Linnea hann nästan klart med Mollys kläder och ska gå på Theos någon dag snart. Då får ju Molly en påfyllning i sin garderob igen.

Själv har jag stått vid spisen hela eftermiddagen. Vi får ju en 8-åring här i morgon och denne 8-åring har beställt pannkakor till middag. Eftersom Theo har sin dans på onsdagar och tyckte att det var det absolut bästa sättet att fira födelsedag på, så skulle det ju bli ganska sent om jag skulle steka pannkakor i morgon, så därför fick jag fixa dem i dag. Det blev en försvarlig mängd pannkakor, ingen lär gå hungrig till sängs i morgon i alla fall.

Nu har Linnea åkt, Molly somnat, Ludvig pluggar och Theo har haft sitt dagliga samtal med sin faster, så nu får det nog bli en kopp te i soffan för min del. Och invänta sambons hemkomst!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...