Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 22 oktober 2013

Kalasdag och VABande.

Söndagen var en rolig dag! Båda småtrollen var bjudna till varsitt kalas! Theo skulle till Laserdome där Oliver hade sitt kalas och Molly skulle hem till Victoria efter det.

Molly skulle vara borta klockan 14, så 8.30 var hon redo att åka! Tänk om hon kunde vara lika kvick när hon ska till skolan...

Nu började ju Olivers kalas klockan 11, så det blev ju inte så mycket väntan.

Jag tog med Molly och Mattias till Bushuset vägg i vägg med Laserdome för lite lek under tiden som ett gäng mörkt klädda busungar gjorde Laserdome osäkert.

Studsmattorna på Bushuset fick verkligen bekänna färg. Höga hopp och massa konster.

När vi kom tillbaka till Laserdome, var det ett gäng mycket nöjda 8-åringar vi mötte och en av dem var alldeles otroligt nöjd med spelet! Theo vann!!

Efter kalaset var det dags att bege sig till Partille och Victorias kalas. På inbjudan stod det att man gärna fick klä ut sig om man ville och det ville ju våran lilla teaterapa gärna. Valet stod mellan drake eller prinsessa och stannade till slut på prinsessa. Det var hon ju inte ensam om på kalaset. ALLA flickor var prinsessor! Ett gäng tuffa, högljudda, coola prinsessor som röjde runt och levde rövare i två timmar. Spindelmannen och Co försökte hänga med så gott det gick.

De hade "samling" för att Victoria skulle få öppna sina paket. Victorias pappa assisterade och kom med glada, imponerande tillrop för alla fina presenter, varpå Victoria kollar lite skumt på sin far och frågar; "Vad blir du så glad för?"

Till Mollys stora lycka bjöds det på hamburgare! Inget bröd och lite extra grillkrydda på och Molly gav måltiden högsta betyg. Att det bjöds på små köttbullar som man plockade med fina tandpetare bidrog också till det höga betyget.

Sedan "smög" gänget ned i "grottan" och hade disco! Theo fick direkt jobbet som DJ och körde dansstopp med småttingarna. Dessutom passade han på att visa upp sina skills. Mycket imponerad publik, kan jag lova.

Mer dans blev det efter kalaset, ut till Sinclairs för lite chacha och annat kul.

Väl hemma igen hade jag förberett Chicken Vindaloo som blev hur god som helst! (Och jag har inte glömt er som jag har lovat recept, det kommer!!)

På vägen hem hade vi hämtat upp paketet från Ossoami och packade upp det medan maten blev klar och så här glad blev Theo för kläderna. Otroligt härliga kläder, följsamma fast väldigt tåliga och med fina färger och mönster! Vi lär köpa fler kläder härifrån!

Dagen därpå blev det lite av en katastrof! Theo var sjuk! Och han som skulle ha på sig sina nya fina kläder till skolan!! Det fick bli mys i soffan istället och Theo konstaterade att det gick jättebra med de nya kläderna, jeansen var nästan lika mysvänliga som hans mjukisar.

På eftermiddagen var det simskola för Molly. Vi fick även med oss Ellen från skolan och tjejerna busade och simmade och hade jättekul.

Theo är hemma idag också men mår bättre nu och som det verkar kommer han gå till skolan i morgon.

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig söndag!! Följt av en lite mindre måndag men det är väl smällar man får ta!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken toppen söndag för båda kidsen :-)
  En fantastiskt söt prinsessa :-)

  Skönt att Theo piggar på sig :-)
  Jag lutar mig tillbaka & pillar mig i naveln typ & vänatr på receptet.. Maten ser riktigt god ut

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...