Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 23 oktober 2013

Och idag har vi tvättat 20 kilo grus i duschen.

Vet ni hur lång tid det tar? Väääääldigt lång tid. Det känns som om det inte spelar någon roll hur många gånger man sköljer, vattnet är likväl brunt varje gång man häller av det.

Till slut var vi i alla fall färdiga och kunde fylla upp akvariet med vatten och köra igång pump och doppvärmare. I morgon ska vi försöka hinna förbi och köpa växter och plantera i gruset.

Lisa har varit här och hälsat på i dag och förutom att tvätta grus, så har hon och Theo gjort den här! Visst blev den fin!

Jag vet att det inte är Halloween förrän om en vecka men jag och barnen är borta onsdag till fredag, så vi tänkte att det var lika bra att göra den nu.

Theo har varit hemma i dag också. En extra försiktighetsåtgärd bara, så att han verkligen ska bli frisk. Onsdagens två danslektioner ville han absolut inte missa men vi kompromissade lite och det blev en. I morgon blir det ju två till och så en på fredag. Nästa vecka är det ju höstlov, så då är det inga ordinarie lektioner och de extraträningar de lagt in inför tävlingen nästa helg ligger ju på tordagen och då är vi ju bortresta, så fredagen blir sista vanliga lektionen innan tävlingen. Fast Theo är ju försigkommen och har planerat att dansa med Tobias nästa fredag ändå. Vi får väl se...

Molly har en rejäl dip just nu. Det är ofta nära, både till ilska och tårar. I morse var hon riktigt ledsen när jag skulle lämma henne. Tårarna rann på kinderna. Då är det inte roligt alls att lämna! Då är det extra skönt att man får ett litet tecken, när man sitter och försöker koncentrera sig på jobbet, på att den glada unge man är van vid att ha, just då faktiskt befinner sig på skolan! Genast går det mycket lättare att få något gjort!

Nu sover hon i alla fall, detsamma gör hennes hemmavarande syskon. Lisa har återigen övergett oss men hon återkommer kanske i början på nästa vecka för att hitta på något med oss och så ska hon, självklart, försöka komma med och heja på Theo i Heidhallen under danstävlingen nästa helg.

2 kommentarer:

  1. Vad pumpan blev fin :-)

    Kan tänka mig att det var ett jättejobb att tvätta grus...

    Ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...