Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 19 oktober 2013

Dagens Mollycitat!

Mamma, du är mamma till BARA fem barn!

Molly vaknade glad och lycklig i dag, fast natten har varit jobbig. Många ledsna drömmar men de har nog hjälpt till att bearbeta allt, för i dag har vi inte märkt något alls!

Dagen har varit fylld av Mollyaktiviteter! Först var det dansdags och nu fick Theo känna på hur Molly har det varje gång han dansar. En evig väntan!

Sedan bar det av mot Allum och BR, för lite presentshopping. Båda småtrollen ska på kalas i morgon, efter varandra, så i morgon är det min tur att vänta. Vi passade på att bufféa på Eat när vi ändå var i närheten. Barnen älskar ju pasta, pizza och tacos, så för deras del var detta helt rätt.

Och så var vi framme vid detta nya fenomen, ridningen! Det är en lååång uppförsbacke från parkeringen till stallet och Molly springer hela vägen så fort så jag knappt hinner med henne. Sedan ska hon stå och kolla in medan alla hästar görs i ordning för ridturen.

Molly har försökt att få rida på Astro nu ett tag men någon annan har hela tiden hunnit före men i dag hade hon turen på sin sida! Hon studsade upp och ned under ett jubel, jag får rida på Astro, jag får rida på Astro! I dag fick de rida inomhus och fick lära sig hur man stannar och startar en häst och Molly och Astro var jätteduktiga på detta, trots att vi snabbt märkte att just detta med att stå stilla, inte var Astros favoritsysselsättning. De fick även rida över små hinder och öva på att försöka styra hästen till höger och vänster. Molly är totalt fokuserad och snappar upp direkt hur hon ska göra.

Kvällen har vi ägnat åt att ta det lugnt, lyssna på musik, äta god mat och bygga ihop den här fantastiska lyftkranen som Theo fick av Adam i födelsedagspresent. Den var riktigt kul, får nog önska mig en egen, annars får nog inte Theo ha den ifred!

2 kommentarer:

 1. Bara 5 barn.... :-))

  Vilken mysig lördag :-)
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt uttalande :-)

  Ha en skön kväll
  Kram K

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...