Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 25 oktober 2013

Michael Jackson

Lågstadiet på Casa hade Halloweenfest i kväll.

Vår lille danskille valde direkt att klä ut sig till Michael Jackson i Thriller. Vi fick dock kompromissa lite, för det är inte helt lätt att hitta röda skinnkläder till en 8-åring.

Vit strasshandske kunde vi fixa i alla fall. Vanlig vante från H&M och påstrykningsstrass från Panduro och Theo blev överlycklig! Han ska sova med vanten på sig...

Han gjorde succé, ingen kände igen honom. Dessutom hade han tappat en till tand i dag och har en, minst sagt, ojämn tandrad som gör att han ser smått galen ut när han skrattar. Perfekt till denna utstyrsel!

Labbe och resten av gänget på verkstan kör ett maratonskifte av Sunfleetbilar i helgen, så Ludvig, Molly och jag passade på att mysa lite medan Theo var på partyt. Kinamat!

Och det myset hade vi så väl förtjänat efter att jag hade misslyckats helt med min planering och fick åka och handla en lönefredag, med barn!

På väg från partyt såg vi pappans servicebil utanför en pizzeria. De var där och handlade middag. Vi skickade in vår lille Michael Jackson och han gjorde succé! Väl därinne kom killarna på att de nog höll på att svälta ihjäl, trots kinamat respektive hamburgare bara någon timme tidigare...

Igår var det sista träningen innan tävlingen nästa helg, eftersom Theo hoppade över träningen i dag, till förmån för Halloweenfesten. Theo var väldigt trött men satt med inne och kollade på de andra som dansade och hoppade in lite då och då, på det han kände att han behövde öva lite extra på. Och när det var dags för Gagnam så gick det inte att stoppa honom!

Jag och Molly t8g en sväng till Frölunda Torg för att handla MJ-peruk och lite presenter. Att ta med en 4-åring in i en leksaksbutik kräver mycket tålamod. Just nu går det ju att säga att det där får du önska dig av tomten, för att komma vidare.

När jag och Molly kom tillbaka till dansskolan kom Tobias utgalopperande från salen. Han var bara tvungen att krama Molly lite...

Theo fick köpt växter till akvariet i går också...

och en dödskalle! Så nu är det så här fint i akvariet!

Höll helt på att glömma! Molly var ju hos tandläkaren i morses! Hon var superblyg men jätteduktig och gjorde precis som tandläkaren bad henne och allt såg helt perfekt ut. En fin ring blev belöningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...