Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 24 september 2013

Theo vet precis...

hur man lindar sin pappa runt lillfingret!

Theo har ju ofta svårt att komma till ro på kvällarna. Hans inbyggda klocka är inte helt synkroniserad med vår värld med skolor som börjar på morgonen. Får han styra helt själv, så lägger han sig vid 22 och vaknar vid 9 på morgonen. Nu har vi dock satt klockan 20 som läggtid här hemma, annars är han ett vrak på morgonen men då kan det vissa kvällar bli ganska mycket spring, tänk Alfons Åberg, ni vet, törstig, kissenödig, komma-på-vad-man-glömt-bort och lejon i garderoben. Nu har vi dock aldrig haft just lejon i garderoben här, men väl komodovaraner under skrivbordet, vulkaner i trädgården och dinosaurier på grannens tak.

I kväll var en sådan där kväll. Mycket spring. Efter många om och men och en massa kullerbyttor i vår säng, så tröttnade Labbe lite på detta och sa till på skarpen, att nu måste han faktiskt sova, varpå Theo lommar in på sitt rum. Strax därpå kommer han in i vardagsrummet. Igen! Fast den här gången lägger han bara en lapp på bordet framför Labbe och springer snabbt in på sitt rum igen.

På lappen står det:

"Förlåt, pappa! Jag älskar dig!"

Kramkalas!

I dag kom Molly hem och berättade att de, när de var ute i skogen på förmiddagen, hade ätit morötter och tittat på svamp och sedan hade de gjort svampar i lera med hatt, fot och strumpa och i morgon ska de måla dem! Det bara bubblar ur henne om allt roligt de gör på skolan och vad den säger och vad den gör! Inga hemligheter här inte.

Här har det bakats i kväll. Sjuorna och niorna på Casa har en kabaré tillsammans varje år och eftersom Ludvig går i nian igen, så är han med där. I morgon kväll är det premiär! I pausen ska det säljas fika och till det så ska det bakas. Ludvig valde att göra kladdkakor och passade på att baka en till oss samtidigt, till barnens stora lycka! Vi ska ju gå på kabarén på torsdag och tänk om det inte finns någon kladdkaka kvar då...

Nej, nu har han, snurrpellen, äntligen somnat, så nu tror jag att jag ska göra detsamma!

1 kommentar:

 1. Vad gulligt av Theo.. vem skulle inte smälta för en sån lapp :-)
  Det är kärlek det :-)

  Kladdkaka är alltid gott :-)

  SovGott!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...